[]

Kedi için ikna?

gelecek haftasonu ailemin yanına gideceğim ve yanımda kedimi de getirmek durumundayım, ne yazık ki annem kedilerden pek haz etmez (kendileri uzaktan severim tribinde) neyse neden sevmediğini sorduğumda, koltukları tırmalar, perdeleri yırtar cevabını aldım. Perde konusunda bir şey yapacağını sanmıyorum ama itiraf etmeliyim ki koltuk tırmalamaktan gayet hoşlanmakta. Başka bir sorun olarak kedim ne kadar tok olursa olsun, birisi yemek yerken yemek yiyen şahısı hiç rahat bırakmaz illa yemeğin tadına bakmak ister adeta insanı çıldırtır. birde kurban kestiğimiz için ilk gün et onarma olayı eve hakim olacak ve doğal olarak kediciğim sırf fantezi için koparabildiğini koparmaya çalışacak ve anacığımı taciz edecek

Sonuç olarak
1)Kedimi insanların yemeklerine karışmamasını nasıl ikna edebilirim, çünkü yemek masasına oturmuşken masaya atlayan bir kediye annemin vereceği tepkiyi düşünmek bile istemiyorum.
2)Koltukları tırnaklama olayından vazgeçirmek mümkün müdür?

 
Sadece yemek yerken yemek yediğiniz odanin kapisini kap katabilirsiniz. Bu kadar kısa sürede alınabileceğini sanmıyorum.

Kedinin tırmalayacağı ve tam aksi tırmalamayacağı yerleri işaretlemek adına veterinerlerde spreyler satılıyor, denebilirsiniz.
  • sistem enkazı  (04.01.14 11:01:38) 
Editleyemiyorum.. Umarım yazdıklarımı anlamissindir. Hepsi telefonun suçu..


  • sistem enkazı  (04.01.14 11:03:11) 
yolculuk öncesinde tırnakları kestirilir halı, koltuk tırmalayamaz.

ayrıca bir kedi kütüğü mü ne diyorlar böyle hasır örgülü kuleler var onlardan alın ve gittiğinizde koltuksuz bir odada o kule ile bırakın,tırnaklarını bilemek için o oyuncağı kullanır ve ona alışır böylece koltuk ve perdeler kurtulur

yemek zamanı odaya kilitlenir, odada perdelere zarar verir diyorsanız yemek saatleri taşıma kutusuna koyarsınız

ekstra olarak sprey püskürtmeli şişe içine su koyup masaya yaklaştığında sıkın yerini bilsin
  • azizakin  (04.01.14 11:10:10) 
gelecek haftasonu kurban bayrami degil.


  • nax  (04.01.14 11:16:31) 
ilk önce öyle kedi spreyini ilk defa duyuyorum teyzem kediler için çekyat örtüsü kullanıyor ve koltukların arkası cidden kedinin pedikür yerine dönmüş o tırmalama şeyi alın üstüne biraz catnip sıkın o kedinin huyu kediyi ikna edemezsin kedilerinde sevdiğim yanı bu kendilerine has karakterleri var. anneni hiç ikna edemezsin.


  • Kozmik_Rakun  (04.01.14 11:16:41 ~ 11:32:31) 
@rakun söylediğim şeyler catnip tarzı şeyler. Veterinerden aldim tirmalama tahtasina catnip sık, perdelere de ötekinden sık dedi. Ama ben ismini unuttuğum için sprey dedim genel olarak. Ama belki de para tuzağıdır, ne kadar işe yarar hiç bilmiyorum. Çünkü benimki de catnipe hiç tepki vermezdi mesela. Dediğin gibi , kendine has karakterleri falan.


  • sistem enkazı  (04.01.14 11:30:07) 
catnipi ot olarak almak lazım o zaman aktardan falan öteki türlü olmaz hatta catnipi ot olarak alıp oyuncağın içini açıp içine yerleştirdikten sonra tekrar dikin diyolardı


  • Kozmik_Rakun  (04.01.14 11:34:26) 
kurban bayramı mı kurbana aylar var ama.

başka bir inanç için varsa bilmiyorsam da benim eşşekliğim pardon şimdiden.
  • rubiks cube  (04.01.14 11:40:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.