[]

Kadıköy/Moda Sahnesi..

Kadıköy iskeleden buraya nasıl gidilir (yürüyerek)? Çocuğa tarif eder gibi anlatırsanız çok iyi olur..
Metrobüsle daha kolaysa öyle de gidilebilir, oradan gidişi de yazabilirsiniz..

Teşekkürler..

 
İskelede yapı kredi ve iş bankası dev binaları arasındaki geniş caddeden yukarı yürüyerek boğayı buluyorsunuz. Bulunca sağa dönüp geniş ve trafiğe kapalı yola, yani bahariye'ye giriyorsunuz ve yukarı doğru yürüyorsunuz. Bir 5 dakika yürüdükten sonra solda Süreyye Operası var, onu geçin, sonra kocaman Mango var, onu da geçin, o sıranın sonunda Moda Sahnesi tabelasını göreceksiniz yine sol tarafta. Tabelanın olduğu taraftaki dar yokuştan 2-3 adım inince de kapısını bulursunuz.

Edit: Beşiktaş iskelesindeyseniz önce sola doğru yürüyün biraz binaları görmek için. Ya da maceracıysanız Alkım var karşıda, onun yanından yukarı yürüyün yol bitene kadar (bitiminde seven sanat galerisi var). Sonra sağa dönüp ilk soldan yukarı kadar yürüyün, Rexx sinemasını falan geçeceksiniz. En sona gelince Mango ile Moda Sahnesi arasına çıkacaksınız.
  • whoosie  (04.01.14 09:50:43 ~ 09:55:31) 
Metrobüsten inilir, Boğa net tarafta diye sorulur. Boğaya doğru yürünür yokuş yukarı. Boğa heykeline gelince tramvay raylarını takip etmeye başlanır yine yokuş yukarı.

Gerisi whoosie'nin anlattığı gibi, raylar süreyya'ya mangoya vs götürecek sizi.
  • skatheist  (04.01.14 10:10:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.