[]

Avrupa yakasında kış havuzu

duzenli olarak havuza gitmek istiyorum kondisyon amaciyla, avrupa yakasinda var midir boyle bir yer?
atakoy olimpiyat a sormustum, haftaici sadece bir gun o da aksam halka acikti. belediyenin tesisleri de genelde oyle.
ozellikle haftasonu gunduzleri gidebilecegim karisik,karisik olmayan havuz ariyorum.
bilenler gidenlere duyurulur.

 
şişhane'de yarı olimpik havuz vardı, haftasonu da olması lazım değişmediyse.


  • tedirginlik hucresi  (04.01.14 01:56:23) 
bu soru çok iyi olmuş, ben de arıyorum aynı ekseriyette, hatta maslaktaki darüşşafakaya bağlı, lifegym var, sözlükte çok iyi şeyler okumadım hakkında ama, direkt bilgiyi aldığım zaman burada paylaşırım.


  • nickullah entryoglu  (04.01.14 02:49:38) 
  • suleyman kargi  (04.01.14 05:05:41) 
metrocity de var spor salonu havuzlu fln. yorumlar çok iyi, gideceğimi bilsem ben de giderim. lakin, 2 hafta sonra bin tane bahane üretip gitmeyeceğimi biliyorum. gidenler çok temiz olduğunu vs söyledier.


  • liriamer  (04.01.14 08:44:28) 
(bkz: itü olimpik yüzme havuzu)

temizdir, ptesi hariç her gün açık. ayrıntılara sitesinden bakabilirsiniz.

www.ituspor.itu.edu.tr
  • bh.  (04.01.14 09:05:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.