[]

kas yapımı+yağ yakımı için öneri aranıyor !!

ulan 2 gündür girmediğim site -forum kalmadı. biri düyor insülin arttır sonra azalt biri diyor kanser olursun. kafam çorba oldu 2 günde. şunu basitçe söyleyebilecek bi diyet yok mu arkadaş: haftanın 5-6 günü spor yaparak(protein temelli yeme düzeni+ whey) yağları azaltıp vücudur şekle sokup kaslanmak için ne yapacaz. insülinden giriyolar bcaa dan çıkyorlar ortaya bilgi kirliliğinden başka bişey çıkmıyor munuyiyüm. yardım edin şekilli abilerim aplalarım :)




 
öncelikle kilo alman mı vermen mi gerekiyor ona karar ver. kilon idealse, günde kilonu koruyacak kadar, kilo alman gerekiyorsa biraz fazla, vermen gerekiyorsa biraz az kalori tüket. bisküvi çikolata pasta börek çöreğe elini sürme. yeşil sebze yemeyi ihmal etme. 3 veya 4 ana öğün, aralarda da bir avuç badem, bir tane elma gibi ufak öğünler koy. spordan 1-2 saat kadar önce karbonhidrat ağırlıklı bir besin tüket. spordan sonra muzla whey'i blendera atıp iç, ondan 1 saat sonra da protein ağırlıklı bir yemek ye. daha detaylı soruların varsa özelden de sorabilirsin.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (04.01.14 00:52:51) 
kilo basina 1,5 - 2 kati gram protein yiyeceksin.
dusuk glisemik indeksli karbonhidrat tuketeceksin.
yaktigindan daha az yiyeceksin.

ve uygun egzersiz. bu kadar. fazla kurcalamaya gerek yok.
  • groove salad  (04.01.14 02:52:05 ~ 02:53:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.