[]

evli kadınlara ne oluyor?

yani o kadar çok varki artık anlamlandıramıyorum. bi tane hatun var mesela git diyorum gitmiyor. 2 çocuğu var. sarmış durumda bana. aynı kadının kuzeni de evli ve o da sarmış durumda. birbirlerinden haberi de var üstelik.

ben evli kadınlara yaklaşmıyorum. hata mı ediyorum gibi çelişkiye düşmicem. sadece merak ediyorum. sizin etrafınızda da böyle çoklar mı? koca ilgisiz filan davranıyor ama bence aldatmak gerekmiyor. tam olarak sebep ilgisizlik mi?


 
tam olarak sebep orospu olmaları.


  • sen git ben geliyorum  (03.01.14 22:58:13) 
monotonluk sıkıyor herhalde.


  • raskolnikov2  (03.01.14 23:00:21) 
kimsenin kararına lafım sözüm yok öncelikle.

ilk cinsel birlikteliğini kocasıyla yaşayan kadın bir zaman sonra bence başkalarını da tatmak istiyor merak ediyordur. ilişkide az biraz uzaklaşma oldu mu kadının aklına girebilir anında bu düşünce.

göz dışarda kalmamalı.
  • nwnd  (03.01.14 23:03:01) 
kocalarının da başa evli kadınlarla ya da bekar dul kadınlarla ilişkileri sonucu ilgisiz kalmaları ; sana duyurudaş tavsiyesi;

1- evli kadından uzak dur
2- 18 yaş altı kimseyle birlikte olma

ikisinde de göte gelirsin (ahlak kısmını tartışmıyorum bile)
  • senbanabakma  (03.01.14 23:03:24) 
Kocaların mutlak ilgisizlikleri...


  • yahveyire  (03.01.14 23:06:47) 
nerede yaşıyorsun la?
evli kadın fantezisi severim ama yapar mıyım bilemedim şimdi...
tırsarım, Türkiye burası, şişlerler :)
  • livaneli kadir  (03.01.14 23:14:04) 
Ilgisizlik, sevgisizlik, saygisizlik...


  • cecilia  (03.01.14 23:16:21) 
bir olaya da hakaret etmeden yaklaşın la.

evlilikteki herhangi bir alanda tatminsizlikten kaynaklanıyordur genelde. ekstra bir sebep olarak da, adrenalin hissetmek için o yakalanma korkusunu tetikliyor olabilir.
  • pain of liberation  (03.01.14 23:30:30) 
cinsel tatminsizlik


  • eyyor  (03.01.14 23:33:37) 
hea aq, yine erkek suçlu, ilgisizlik, sevgisizlik bilmem ne. bu kadınlar 95 yaşında bile manyak gibi ilgi bekleyecekler galiba?

cevap ruhlarının orospu olması güzel kardeşim.
  • baldur  (03.01.14 23:35:07) 
nasıl düzgün karakterli kadınlar varsa, ruhunda kanında ilgi orospusu kadınlarda var, hepsi melek değil bu kadar basit. bu ikinci kategorisinde olana denk gelmişin basitçe.


  • fransızkalanadam  (03.01.14 23:55:37) 
-cinsel tatminsizlik
-eşini gerçekten sevmeden evlenmiş olmak
-monotonluk
-mutsuzluk

mutsuz kadın aldatır.
aldatmasa ve kötü niyetli olmasa bile, (evli olsun ya da olmasın) aklı en kolay çelinecek ve en kolay aşık edilecek kadın mutsuz kadındır.

bunun dışında ülke şartlarından dolayı evlenmeyi bir kaçış ve özgürlük kapısı olarak görmek de etken.
genç yaşta tecrübesizken adamı sevdiğini zannedip, bir süre sonra sevmediğini anlamak da kadında hayal kırıklığı yaratır.
seviyor bile olsa, evliliğe uyum sağlayamamış olabilir.

nwnd'ye de katılıyorum.
cinselliği keşfeden kadın her zaman meraklı olur.
o yüzden bakire kadınla birlikte olmak bana sorarsanız aptallıktır.

ne istediğini daha kendisi bilmeyen insan, evlendikten sonra ne istediğini keşfetmeye çalışırsa orada bir çarpıklık oluşuyor otomatikman.

bunun dışında söylendiği gibi bir "orospuluk" da olabilir elbette, ama onun temelinde de zaten cinsel açlık ve tatminsizlik var.
bu da "orospuluk" denip geçilmemesi gereken bir sorun aslında.
konunun dönüp dolaşıp aynı yere gelmesine, kısır döngü oluşmasına neden oluyor.

cinselliği keşfetmiş ve bunun bir ihtiyaç olduğunu, doğallığını kabullenmiş, ne istediğini/istemediğini bilen, seksi yaşamına entegre etmiş bireylerden oluşan toplumlarda bu tür çarpıklıklar daha az yaşanıyor.

yani aslında "orospuluk" olmasın diye yapılan kısıtlamalar ve baskılar, uzun vadede bize "orospuluk" olarak geri dönüyor.
  • blatta hiberna  (04.01.14 00:04:41) 
"ilk cinsel birlikteliğini kocasıyla yaşayan kadın bir zaman sonra bence başkalarını da tatmak istiyor merak ediyordur." tespitini yapan arkadaş çok haklı.
kadınım, böyle birşeyin olabileceğine ölsem inanmazdım -hayır öyle tutuculuktan geri kfalılıktan vs deği- hani türk kadını için evlenmek sınıf atlamak, nobel almak, gibi bir başarı, bir statü göstergesi vs ya? evlenen kadın -ki bunu çok isteyen resmen can atan çoğu kez kendisi- nasıl olur da evliliğini tehlikeye atar, manyak mı bu kadın diye düşünürdüm.
valla hemcinslerimi anlamıyoum ama durum bu bi de aldatan erkekten daha bi pervasız daha bi gözü kara oluyorlar hayretler içinde izliyorum bazılarını.
  • niye ama  (04.01.14 00:06:45) 
yalnız başlık gittikçe bakire evlenen kadınları aşşağılama başlığına dönmüş. hepsi aynı çünkü bu kadınların, hepsininde bir süreden sonra aldatası geliyor, bakire olmadan evlenenler aldatmıyor çünkü. karakter meselesi bu, tipik ekşi sözlük formatına döndük yine, londra newyork havaları esmeye baslar burda yine


  • fransızkalanadam  (04.01.14 00:17:27) 
cinselliği keşfetmiş ve bunun bir ihtiyaç olduğunu, doğallığını kabullenmiş, ne istediğini/istemediğini bilen, seksi yaşamına entegre etmiş bireylerden oluşan toplumlarda bu tür çarpıklıklar daha az yaşanıyor.,

bizim toplum sekssiz ondan bunlar diye saçma bir teori atmayın ortalığa.

zira
1- 80deki aldatma oranıyla günümüzdeki aldatma oranını karşılaştırırsak günümüzde çok daha fazla. ki günümüzde 80e oranla "cinsel serbestilik" dahda fazla artmışken üstelik.
2 bu tür kaygıları olmayan ABD'de evliliklerde doğan çocukların %25i o evliliklerdeki babalara ait değil.
  • efrasiyab87  (04.01.14 21:40:08) 
"cinselliği keşfetmiş ve bunun bir ihtiyaç olduğunu, doğallığını kabullenmiş, ne istediğini/istemediğini bilen, seksi yaşamına entegre etmiş bireylerden oluşan toplumlarda bu tür çarpıklıklar daha az yaşanıyor."

cümlesinde anlatılmak istenen, bahsettiğim toplumlarda kadınların kimseyi aldatmadığı değildir.

aldatıyorsa bilerek aldatıyor.
buradaki gibi ne yapacağını bilemez halde, kimi görse arzulayan, gördüğü ya da seviştiği her erkeğe aşık olduğunu zannedip, kendini ona buna kullandırarak değil.

"bahsettiğim gibi toplumlarda kocasını aldatan kadın yok" diye bir düşünceye, hayatında bir kere film izlemiş, 5 dakika insan içinde dolaşmış tek bir kişi bile sahip ol(a)maz.
eminim dünyanın ücra köşelerindeki kabilelerde bile aldatma oluyordur.
mesele, buradaki bilinç düzeyi.

bahsi geçen çarpıklık kendini tanımama çarpıklığı, eşi aldatma değil.
ama sorduğunda "mutlu değilim, kocam beni tatmin edemiyor" diyebiliyor kadın.
yani tatmin edilemediğinin bilincinde.

burada sorduğunda, "bilmiyorum" oluyor cevap.
tatmin olmadığı gibi, gizli ilişki yaşadığı adamla da tatmine ulaşamıyor zaten.
tatmin olmayı bilmiyor/öğrenmiyor hiçbir zaman.
ya da belki hak etmediğini düşünüyor.
ya da tatmin edilmesi gerektiğinin farkında bile değil.


artık matematik denklemi sorsanız 2+2'yi açıklayarak başlamamız gerekecek herhalde.
  • blatta hiberna  (04.01.14 23:18:28 ~ 23:22:30) 
aldatan insan götleğin tekidir. bu kadar net, erkeği veya kadını fark etmez.

madem hoslandın baska birinden adam gibi ayrıl devam et sonra.
  • fransızkalanadam  (05.01.14 00:12:25) 
benim de türkiye'deyken 2 evli kadınla başıma benzeri şeyler gelmişti. cevabı basit kocaları mutlu edemiyor, erken evlendikleri için gençliklerini de adam gibi yaşamamışlık hisleri var.


  • suleyman kargi  (05.01.14 05:52:50) 
para aldıklarını sanmıyorum ki orospu olsunlar, eğlenmek istiyorlar monoton ilişkiden sıkılmışlar çünkü.


  • noluyor  (08.01.14 22:21:32) 
çok iyi yapıyorlar çok da güzel oluyor.
her sevgilisiyle sevişip bakire kadın almak isteyen adamların eşleri yapıyordur umarım bunu.
seksi ilk defa kocasıyla yapan bütün bütün bütün kadınların aklındaki soru işareti acaba herkes de böyle mi. diğerleri nasıl vs...

iyi yapıyorlar. bakire kadınla evlen ona namuslu de seni aldatsın (:
  • disardayim  (20.01.14 08:44:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.