[]

Puzzlecılar bi bakın. Online nereden alışveriş yapayım?

Bir puzzle var yapmak istediğim.
tüm oyuncakçıları, avmleri dolaştım hiç bir yerde yok maalesef.
mecburen internetten alacağım.
,
3 yerde var;
1_Puzzle Galeri www.puzzlegaleri.com
2_Puzzle Depo www.puzzledepo.com
3_Puzzle Sepeti www.puzzlesepeti.com.tr

daha önce deneyimi olanlar bilgilendirsinler lütfen.
hizmet kalitesi vs...

 
Puzzlegaleri den aldım daha once. Acip linklere bakmadım teldeyim. Eger fiyat farkı yoksa al ordan. Dukkani zaten kadıköy de .


  • ykyt  (03.01.14 23:07:03) 
herhangi bir sorun olacağını düşünmemekle birlikte eğer garanti olsun diyorsan birazcık fazla verip kendi sitelerinden sipariş verebilirsin. ;)

www.ksgames.com.tr
  • fikirsiz herif  (03.01.14 23:52:13) 
@fikirsiz herif maalesef yapmak istediğim o değil...
linkteki üründe altta ve üstte şeritler halinde yazılar var ve panaromik o puzzle.

  • livaneli kadir  (04.01.14 00:12:06) 
kusura bakma dikkatsiz davranmışım ;) sözlükten yukarıdaki sitelerin başlıklarına bakıldığında genel olarak sorundan bahseden olmamış. ama en çook entry de
eksisozluk.com ya girilmiş ;)

  • fikirsiz herif  (04.01.14 00:31:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.