[]

Uçakta vakit geçirmek için neler yapıyorsunuz?

Haftaya 1 ist konya, birde antalya istanbul yolculuğum var.

bu aralar sık olacak uçak yolculuğu ama ben defalarca binmeme rağmen korkuyu üzerimden atamadım.yüzüm ateş gibi oluyor düşününce bile.

ama bir uçakta vakit nasıl geçer yahu?minnacık cam var o da çift katlı başını yapıştırcan.o da uçak dönüş yaptığında daha korkunç.

dergi okumak desen en fazla 10 dk oyalar o gerginlikle.gözlerimizi kapattık ama 5 asır gibi geçen 5 dk dan sonra o da geçti.mp3ümden müzik dinliym diyorum ama o da yasak o da bir 10 dk oyalasa..ama yasak galiba.dimi??

başka neler yapıyorsunuz arkadaşlar ben 1 saat dayanamıyorum saatlerce gidenler kafasını dağıtmak için neler yapıyor yardımcı olabilir misiniz?özellikle uçak korkusuna iyi gelir dediğiniz birşey varmı? (sakinleştiriciyi önermiyorlar,telkin zaten yaramıyor)

 
(bkz: sudoku)


  • hope ender  (03.01.14 21:26:39) 
votka içiyorum ben. kalmıyor bir şey. zaman da hemen geçiyor.


  • psychosocialll  (03.01.14 21:29:10) 
kalkış ve iniş anlarında elektronik aletler, mp3 player, laptop vs. gibi aletler yasak sadece bildiğim kadarıyla, kalkıştan sonra açabiliyorsunuz. akıcı kitap ya da bulmaca, oyun türevi şeyler işe yarayabilir.


  • hypathia  (03.01.14 21:30:19) 
mp3 sadece kalkarken ve inerken yasak. aynı durum bende de var hala çok korkarım uçağa binmekten. sürükleyici bir kitap alırım yanıma en az bi yarım saat oyalar. yarım saat de havadayken mp3 dinlesen geçti gitti


  • dulcinea  (03.01.14 21:32:00) 
tuvalette 31


  • ermanen  (03.01.14 21:33:13) 
yasak degil, akilli telefonun varsa ucak moduna alip oyun oynayabilir ya da bir seyler seyredebilirsin.


  • jamie  (03.01.14 21:36:44) 
ben de çok sıkılıyorum. müzik dinliyorum,kitap okuyorum, hatta ders çalışıyorum. otur otur anam ağlıyor zaman geçsinde nasıl geçerse geçsin anlayışındayım yani.


  • ruh i tibbiye  (03.01.14 21:46:20) 
@ermanen

çok iyi, binlerce fit yükseklikte yapmadım demezsin haha.
  • in search we trust  (03.01.14 21:52:18) 
alkol uçaktayken kötü etkileri çıkabiliyormuş ortaya diyorlar.aranızda uyku hapı kullanan da yok anladığım kadarıyla ama o da zararlıymış.
şimdiki listem
mp3,telefon (oyun)
kitap(daha önce okuduğum zira diğerini gerginlikten anlayamayabilirim)
ve koltukların arkasındaki bulmaca gibi görünüyor.bu beni yarım saat oyalar.5-10 dk da servis dersen,geri kalanı idare edebilirim.çok teşekkürler arkadaşlar.

bu arada sinerji, o da benim.
  • crysisanthem  (03.01.14 21:52:42) 
ermanen,

saygılar abicim.
  • crysisanthem  (03.01.14 21:53:38) 
düşün düşün
ben galatasarayın teknik direktörü yada başkanı oluyorum çok sıkılınca. yada 2.ligden bi takımın.
bazen şirket kuruyorum sonra batırıyorum kendimi

yazınca çok ezikçe geldi :D
  • buhebu  (03.01.14 21:59:12 ~ 21:59:27) 
Uyuyorum.


  • amelie poulain  (03.01.14 22:03:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.