[]

İnsanlari yonetmem gerek, yardim

24 yasindayim. Hep nazik bi insan oldum hic insanlari yoneteyim onlardan baskin olayim diye bi sey dusunmedim ve oyle de yetistirildim. Daha 1 ay once personel sefi oldum. Mudurum 38 yasinda 22 yasindan beri mudurluk yapiyormus ben gercekten insanlari yonetemiyorum cunku hepsini cok seviyorum ve kirmaktan korkuyorum ve benden nefret etmelerinden. Mudurum istiyoki cadaloz olayim baskin cikayim onlara ama bende boyle bi karakter yok yapmak istiyorum, basarisiz olmaktan da cok korkuyorum zaten calisanlarin hepsi ya benle yasit ya da benden kucukler dolayisiyla yaslarimiz yakin oldugu icin cok da takmiyolar beni.
Ben napicam? Biseyleri basarmak istiyosam once bunun ustesinden gelmem gerektigini biliyorum ama bu insanlar benim icin cok degerli ve ben asiri vicdanli olmamdan dolayi kendimi saydiramiyorum bunu basarmam gerek.
Bana bi yol gosterin :(


 
herkes yönetici olamaz. bu yüzden yöneticiler ve yönetilenler var. söylediklerinize göre siz yöneticilik yapabilecek bir yapıda değilsiniz. zorlamayla da olacağını sanmıyorum bu işin.

saygılar.

ha bu arada belirtmek isterim,doğruları söylemek,hataları uyarmak insanları kırmak anlamına gelmez. profesyonelce iş yapmanın gereğidir bu. belirtmek istedim sadece.
  • saturn  (03.01.14 20:13:13) 
insanlar sadece baskı ile yönetilmez, işin kolayı baskı kurmaktır. iyi ilişki ile de insanlar yönetilebilir.
saturn un de dediği gibi, insanları seviyorsanız yanlışlarını da düzeltmeniz, hatalarında uyarmanız gerekir, aksi halde zarar vermiş olursunuz.
tüm bunları size yakışan bir uslupla yapmanız durumunda da şımardı, neydi ne oldu gibi yakıştırmalardan da uzak kalabilirsiniz.
  • celik comak  (03.01.14 20:23:08) 
ayrıca lider ve yönetici arasındaki farkı da unutmayın lütfen


  • we miss freddie mercury  (03.01.14 20:23:51) 
divit +1.
ya vazgeçin ya da bu kuralı uygulayın, arası yok. o kıramadığınız, incitemediğiniz insanlar zamanı gelince sizi çok yanıltacak. "keşke" diyeceksiniz.
önce otoriteyi sağlayın, ondan sonra sizi sevmeye mecburlar zaten.
  • g7mor  (03.01.14 21:11:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.