[]

film tavsiye

merhaba.
annemle birlikte izleyebileceğimiz film önerisi olanlar aksiyon olur silahlar konuşsun kavga dövüş eksik olmasın korku olabilir beyni pek yorumlamak zorunda bırakmayacak tarzda olsun şimdiden teşekkürler... müstehcen sahneler olabildiğine az olmalı olmaması tercihtir :)



 
hmmm anaakımdan angelina jolie'nin falan oynadığı wanted www.imdb.com
diye bir dilm vardı.
normal bana kalırsa aksiyon önerimi de yapayım the killer
www.imdb.com
  • sanal hayvan  (03.01.14 20:33:17) 
madem konu angelina'dan açıldı. ben de changeling demek istiyorum. ama peşinen söyleyeyim aksiyon, silah vurdu kırdı falan yok. tam anneyle izlemelik işte. tür dram bu arada.


  • lionel andres  (03.01.14 22:46:55) 
district 9 filmini tavsiye ederim müstehcenlik sıfır kavga gürültü zırla. hele aynı yönetmenin yeni filmi elysium tam istediğiniz gibi. konu basit ve hayvan gibi aksiyon var.
sanal hayvan'ın dediği gibi john woo filmlerini ben de tavsiye ederim.

  • zankoku  (03.01.14 23:00:05 ~ 23:05:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.