selam, sanırım gidişat paraya tl olarak tutmanın riskli olduğu yönünde benim de mevduat hesabımda 20 bin lira civarında para var. ben mevduat hesabımdaki bu parayı dolar hesabı haline getirmek istesem; bunu banka, talimatımla halledebiliyor mu? halledebiliyorsa bu işlem için kesinti yapar mı? yani m
selam, sanırım gidişat paraya tl olarak tutmanın riskli olduğu yönünde benim de mevduat hesabımda 20 bin lira civarında para var. ben mevduat hesabımdaki bu parayı dolar hesabı haline getirmek istesem; bunu banka, talimatımla halledebiliyor mu? halledebiliyorsa bu işlem için kesinti yapar mı? yani mevcut dolar alış satış bedelleri var ya o değer üzerinden mi yapılıyor? daha mı pahalıya satıyor? kısacası benim parayı çekip döviz bürosundan dolar alıp tekrar bankaya yatırmamla bankanın bu işlemi yapması arasında benim açımdan dezavantaj oluşturacak durum hangisidir?
0
Banka dövizi piyasaya göre biraz yüksek fiyattan satar. Çok fark çıkmazsa internet şubeden yaptırmak mantıklı.
0
bu kadar spekulasyona acik bir donemde ve dolarin son yillarin en yuksek seviyesine ciktigi su gunlerde dolar almak sadece extreme bir spor olabilir benim gozumde. o paraya dokunma dokuncaksan bile hepsini tek bi araca yatirma, yani 10 bin lirasiyla euro al mesela 10 bin lirasi turk parasi olarak kalsin gibi.
0