[]

Maltepe veya Kozyatağı'nda adam akıllı berber var mı?

Şekil vermesi zor saçtan anlayan, düzelt deyince kuşa çevirmeyen, apaçi kuyruğu bırakmaya çalışmayan, mümkünse 15-20 lirayı aşmayacak berber var mı? saçı yıkarken masaj da yapıyorsa müdavimi olurum.
Maltepe merkez/Süreyya plajı veya Kozyatağı Kozzy civarlarında olursa ellerinden öperim.



 
dostum ben memnun olamadım hiçbirinden, kadıköy rasimpaşada gayet düzgün berberler var orada oluyorum mis gibi, yıkama falan dahil 12 tlydi en son.


  • joe dalton  (03.01.14 11:02:28) 
E-5ten maltepe minibüslerin minibüs yoluna indiği yer var ya. o minibüs, e-5ten minibüs yoluna girdiği an in. ışıklardan sahile doğru gir, hemen ilk sağında tekin kuaför var. geçen sene 20 tl'ydi, bu sene ne kadar bilmiyorum. baya iyidi ama.


  • brotha b  (03.01.14 11:03:52) 
@bortha b yıllar önce gitmiştim 20 liraydı hala 20 mi? şimdi 40 falan olmuştur diye sormaya cesaret edemiyordum.


  • r_u_h  (03.01.14 11:08:15) 
@ruh, valla ben saçı sakalı 3 numara yaparım hep. belki ondandır :) şimdi kesin bişey diyemiyorum :)

mesela eline çok güvendiği bir berber daha var. o da maltepe tren istasyonunun yakınında. ufak bir berber (şevket abi) ama iyidir. ataköse ilkokulunu sırtına al, gözüne en yakın gelen sokaktan içeri gir, 100 metre sonra solda.
  • brotha b  (03.01.14 11:14:33) 
Uzun zamandir tanidigim birbirimizi anladigimiz tam maltepe stadinin karsisinda kalan bi berber var orayi da deneyebilirsin ne dediysem yaptilar bugune kadar ucreti de dedigin civarda


  • ozymandias10  (03.01.14 11:31:59) 
kozyatağı muhtarlığı karşısındaki yeri bir dene. ama 15-20yle çıkamazsın haberin olsun.


  • nagelfarulan  (03.01.14 11:35:36) 
Kozyataginda inonu caddesinde STFA bloklarinin altindaki berber iyidir.


  • kartonpiyer  (03.01.14 12:58:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.