[]

kısırlaşmış kedinin aslında tam da ksırlaşmamış olması?

mümkün mü böyle bir şey?
az önce erkek kedim (kısır) dişi kedimle (kızgınlık döneminde) pipili mipili işlere girişti de.



 
Ne zaman kısırlaştırıldı? Yakın zamanda kısırlaştırıldı ise daha hormonlarını bitirmemiş, stoktan yiyor olabilir.


  • aychovsky  (02.01.14 20:25:42) 
6 aya yakın oldu.


  • mutevazi  (02.01.14 20:26:11) 
Mumkun, kisirlastirmanin iki yontemi var terminolojiye tam hakim degilim ama birinde o istegi duymaya devam ettigi halde sperm olmadigi icin ureyemiyor, digerinde testestorona dair tum hormonlari aldiklari icin istek de duymuyor uremiyor da.

Birinci yontem genelde belediyelerin tercih ettigi bi yontem, hormon alininca kediye miskinlik gelip kendini savunmada gucluk yasamasin diye. Nispeten daha kolay bir operasyon oldugu icin kimi vet. hekimler de bu yontemi tercih ediyor.
  • mutlusismankedi2015  (02.01.14 21:28:54) 
yani benim bildiğim hayvan kısırlaşınca cinsel isteği hormonları azalıyor, bir de yavrulayamaz hale geliyor, ama bu pipili işlere girişmesine engel değil.bizim kıza kısır haliyle bahçeye çıktığında talipler olurdu hatta iş üstünde de bastık. oğlan da 2 senedir kısır ama arada polar olsun minder olsun sürttürüyo. boşalmıyor, pis koku püskürtmüyor ama arada aha şu pipiyi sürtünce içim bir hoş oldu diyor belli ki.


  • alice practice  (02.01.14 21:29:23) 
Bu arada erkek kediniz kizginlikta olan disiye karsilik vermeye calisabilir, aynisini yasadik bizimkilerle ama bakti ki beceremiyor vazgecip utanip gitmisti bizim oglan :) sonra disiyi de kisirlastirdik zaten... bir an once kisirlastirin derim erkegi de tetikliyor cunku onun kizginlikta olmasi.


  • mutlusismankedi2015  (02.01.14 21:30:19) 
mümkün, ama "teknik olarak" yetersiz.
yani kısırlaşmamış olma ihtimali yok, ama o kendini hâlâ aktif zannediyor muhtemelen.
erkek kedilerde çok sık karşılaşılıyor bu durumla.
en fazla dişiden iki pati yer, uzaklaşır.
bir zararı olmaz yani.
  • blatta hiberna  (02.01.14 23:20:42) 
dişiyi bir an önce kısırlaştırmak istiyorum ben de ama kendisi hasta ve teşhis edemedik bir türlü, daha aşılarını bile yaptıramadık bu yüzden henüz. yani bu seferlik bu şekilde atlatmak zorundayız kızgınlık dönemini.

kızın oğlandan hamile kalma olasılığu yok yani? rahatlıyorum o zaman...
  • mutevazi  (05.01.14 17:40:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.