[]

Banliyö trenlerine ne oldu?

Haydarpaşa-Gebze ve Sirkeci-Halkalı banliyö trenleri artık yok anladığım kadarıyla, internette bilgi kirliliği var yok yenileniyolar yok tamamen kapandı diye. Hatta Marmaray tren mi olmuş ne olmuş? Bilen biri var mı geri gelecekler mi, geleceklerse ne zaman?




 
halkali sirkeci yalan oldu talan oldu istasyonlar...


  • pisuvardandumancikartanadam  (02.01.14 15:07:10) 
aydınlatıyorum;
banliyö hattı artık marmarayla birleşecek. yani daha doğrusu tek hat olacak. öncelikli olarak pendik-kazlıçeşme daha sonra gebze-kazlıçeşme olacak şekilde dümdüz devam edecek.
2 sene bakım , hazırlık amaçlı kapalı.

burada dikkat; haydarpaşa garını rüyamızda ya da sefil sefil vapurda simit yerken görebileceğiz.otel olacak ya da başka bir şeyler için peşkeş çekilecek. müze olacak değil ya :D
  • jimjim  (02.01.14 15:11:53) 
gebze-h.paşa banliyösü içinhaziran 2013'te 24 aylığına kapandı yazıyordu istasyonlarda. 2015 haziran'da açılacak yani.


  • sensible soccer  (02.01.14 15:11:54) 
akp sağolsun trenlerin köküne kibrit suyu döktü. en az 2 yıl yoklar, haydarpaşa'nın 2010'da yanan çatısı bile onarılmadı onu düşünürsek bence ebediyen yoklar. ankara'dan trenle gelip pendik'te ineceğiz, haydarpaşa'da otel olacak.


  • utanan ayi  (02.01.14 15:12:07) 
2015 yılında marmaray ile birleşecek her iki yön... yalnız haydarpaşa-gebze değil haydarpaşa-pendik olacak.

@utanan ayi
eski tren yollarını, trenleri yenilemek ne zamandan beri trenlerin köküne kibrit suyu dökmek oldu?

haydarpaşa bu haliyle zaten rezaletti. peşkeş olmasa da bir şekilde mutlaka değerlendirilmeli.
  • ne nicki be  (02.01.14 15:17:09 ~ 15:18:41) 
haydarpaşa gibi binalar türkiye'de sayılı olduğu için tabi ki basit bi tren garı olarak kalması ak partililer için bir kayıp. gerçekten banliyönün yenilenip haydarpaşa'nın da gar olarak kalacağına inanan varsa saftır. yangının kazayla çıktığına inanan da salaktır. zaten yanlış hatırlamıyosam haydarpaşa için "hem gar olacak, hem kültür-sanat merkezi olacak" gibi şeyler söylemişlerdi. kısacası dedikleri gibi bi yer de olacaksa, otel de olacaksa, hepsi artı gar da olacaksa sonuç olarak para odaklı neoliberal siyasetin pisliğinin kurbanı olacağı kesin.


  • nathanieltroy  (02.01.14 15:36:00) 
tren haydarpaşaya ugramadan düz üsküdar istikametine devam edecek marmarayla sirkeci halkalı birbirine baglanacak.

4-5 sene evveline kadar trenlerde adam doğruyorlardı bunlarıda unutmayın lütfen.en leş ulaşım aracıydı bi anda kıymetlendiler.
  • jamswety  (02.01.14 15:42:18) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.