[]

eeose sakal serumu hk.

yaş 20 oldu hala sakal çıkmadı. abimde de bu olay vardı ondada bu yaşlara kadar pek çıkmadı. her neyse bu eeose sakal serumu varmış kullanıp faydasını gören var mı?

not:kılda keramet olsa götte çıkmazdı cılar uğramasın sakalı ciddi anlamda istiyorum


 
arkadaşım kullanmıştı bu ürünü. öyle aşırı bir değişim olmadı ama değişim kesinlikle oldu.

bu arada cidden sakalsız olmaz. sakal candır yahu.
  • empati kuramayan psikolog  (02.01.14 01:42:29) 
ciddi düşünüyorsan git bi konuş.ehemehe

vardır bir kerameti bu kadar bi fiyata satılıyorsa.ama bence sarımsak sür.
  • katusha  (02.01.14 01:42:37) 
soruya cevap olmayacak ama bende de sakal yok (gibi). memnundum, sakallarım seyrek dağınık ve ince. ancak şöyle bir gerçek var derim hassas, kuru. sakalları sıfırlayınca veya ters jilet vurunca hop irindi, sivilceydi. kendi evimde değil arkadaşta yatıp kalkıyorum bir hafta sivilce basıyor suratı. sakalım çok olsa ne b.k yerdim ben?

demem odur ki sakal olmamasının da avantajı var. avantajdan ziyade sakalın olmamasında bir neden var. eğer cildin vs de kaldırmıyorsa bulaşılmamasında fayda var kanaatimce.
  • wiillii  (02.01.14 01:50:26) 
fabrika ayarları ile oynamanın gereği yok.


  • killerbee  (02.01.14 01:58:24) 
keşke benimde çıkmasaymış 20ye kadar.özendim valla.şimdi istesem 6 aya zz top herifleri gibi olabilirim ama harbiden sakalsız olmak daha iyi olurdu diye düşünüyorum.sende de çıkar ama az çıkar makbul olur hem.


  • enginornek  (02.01.14 09:56:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.