[]

Beşiktaş/ Kadıköy Hattında iyi berber

Arkadaşlar Adanadan geldim ve bir süre daha buradayım saçlar iyice kabardı. Önerebileceğiniz makul fiyatlı bir berber var mı ?




 
12 senedir gittiğim berberi söyleyebilirim.Beşiktaş erkek kuaförü.yeri bahçeşehir ünüiversitesinden barbarosa çıkan yolda (serencebey yokuşunun altında ).fiyat konusuna gelince sanırım 20 tl idi en son yıkama fön dahil.ama fön çekmezse sanırım daha ucuz olur.6 kişi çalışıyor.girince en sondaki şenol abi sahibidir ve iyi saç keser.o dolu olursa girişteki bülent abi de iyi keser ve muhabbettir.


  • şapkasız çıkmam abi  (01.01.14 22:45:03) 
beşiktaş'ta asariye caddesinde 50 mt yukarıda solda b&m kuaför. saç kesimi en son 12-13'tü. yıkama ile beraber 17-18 falandı.


  • i ve been mistreated  (01.01.14 23:04:14) 
@şapkasız çıkmam abi ile aynı öneride bulunuyorum ben de. Beşiktaş Erkek Kuaförü diye geçiyor yanlış hatırlamıyorsam. Şenol abi iyidir.


  • iustitia omnibus  (01.01.14 23:08:58) 
kadıköy-çırak
30tl

  • try again fail again fail better  (01.01.14 23:28:48) 
Taksim de istiklal'e gir, ilk sol da iş bankasının olduğu sokakta 50 mt ilerde sağda iki merdiven aşağı inerek girilen Şenel kuaför. İki kardeş işletiyor. Birol ile Erol. Mercan dede'nin berberi , öyle düşün. 15 tl gibi de fiyatı var. Genellikle randevu ile çalışırlar. yine de şansını dene.


  • denemebirikiüç  (02.01.14 00:25:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.