[]

3D tvde nelere dikkat etmek gerekir ?

selamlar

yakın zamanda evin salonu için bir tv almayı düşünüyoruz. 1500-2500 tl arası alabiliriz. izleyeceğimiz uzaklık 2 metre civarı. 3D olsun diyoruz. bunlar tabi tercihler. çok fazla bilgimizde yok son dönemdeki tv özellikleriyle ilgili. marka olarak lg,samsung,philips mantıklı sanırım. tercihler dışında tv alırken nelere dikkat etmek gerekir ? ve maks 2500 tl bütçeye göre en mantıklı seçim nedir sizce ? değerli fikirleriniz için şimdiden teşekkür ederim.


 
3d niye aliyosunuz onu anlamadim.
tamamen olu bi teknoloji.
daha bugune kadar alip da adam gibi kullanan gormedim.
gereksiz. aldiginiz tv de 3d ozelligi olup olmadigi cok da onemli bisi degil yani.
full hd led olmasina dikkat edin. wifi kullancaksaniz dahili wifi si olsun. ve film indirip izlerim diyosaniz usb den mkv oynatabiliyor mu onu sorun ve dts sesleri cozebiliyor mu? bunlar onemli.
marka olarak da samsung dan sasmayin derim.
  • rentts  (01.01.14 20:23:40) 
3D başta eğlenceli geliyor arada bir de hobbit vs izleniyor işte.. çok gerekli mi, değil ama ucuz tvler bile 3d olmaya başladı zaten.

2m mesafeye ne olur emin değilim, bizim 3.5m'ye 42inch uygun deniyor gerçi 47de olabilirmiş bence..Ama tabii SD yayın izlerken kötü olur büyüdükçe(ve mesafe azken)

3D önemliyse, pasif gözlüklü led tv alın yani Lg ya da Philips'e bakın(Vestelde de vardı, başka markalar da geçti mi bilmiyorum)
  • rodriguez2  (01.01.14 20:30:36 ~ 20:31:09) 
forum.donanimhaber.com
en ucuzundan,çok büyük ekran ve full hd olsun. bilindik yabancı marka olsun, gerisi önemli değil.

  • hasmetizm  (04.01.14 07:25:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.