[]

Turkcell twitter paketi hakkında

Efenim şimdi ben hazır kartıma bu Turkcell'in Twitter paketinden aldım (aylık 3 TL). Kullanıma açıldığına dair mesaj geldi filan... Hesapta bir ay boyunca Twitter'a sınırsız girebileceğim bununla. Girmesine giriyorum da nedense hayvan gibi para yazıyor bu. Mesela az önce 2 dk twitter'a bakıp çıktım (toplam 690 kilobyte), bakiyemden 3-4 TL eksildi. Yani paketin parasını verdik, üstüne bir de çatır çatır bakiyemden yiyor. Problem ne olabilir?

Paket şu:

www.turkcell.com.tr

 
fotografları mı görüntülüyorsun ki? onlar paralı olsa gerek.


  • ykyt  (01.01.14 20:13:52) 
Hayır foto görüntülemiyorum ykyt. Zaten foto görüntülesem 690kb'ı geçer.


  • youkoso hitori bocchi  (01.01.14 20:15:30) 
Twitter Paketi sadece mobile.twitter.com adresi üzerinden yapılan bağlantılarda geçerldir. Twitter uygulamaları pakete dahil değildir.

bu kısma dikkat ettiniz değil mi? doğru adres mi?
  • xenophobe  (01.01.14 20:23:01) 
Uygulama üzerinden girme. Tarayıcı üzerinden twitter'a gir bi de öyle dene.


  • c0sh_kun  (01.01.14 20:25:37) 
Ha yok ben uygulama üzerinden giriyordum hep. Chrome'dan girince yazmayacak mı yani?


  • youkoso hitori bocchi  (01.01.14 20:27:56) 
Tarayıcı üzerinden giripte başka sayfaya yönlendirirse. Mesela caps paylaşmışlar başka site üzerinden onu tıklarsan onlarda da ücretlendirme olur.

Kısacası tarayıcıdan gir ve o twitter anasayfasından çıkmadığın sürece problem yok.
  • c0sh_kun  (01.01.14 20:29:40) 
Tarayıcı üzerinden girdim fakat işe yaradı mı yaramadı mı tam emin olamadım. Bir miktar daha girmiş olacak ki "Günlük kullanım 4TL'yi geçtiği için gün sonuna kadar 50MB kazandınız" diye mesaj geldi. Yani paket değişti şu an. Ancak eski pakete dönünce anlarım herhalde ne olup bittiğini.


  • youkoso hitori bocchi  (01.01.14 20:36:55) 
Tarayıcıdan girdiğimde 2,2MB harcamış, 0,5 TL gitmiş.

Hiç para yazmaması gerekmiyor mu bunun yav?
  • youkoso hitori bocchi  (01.01.14 20:44:49) 
Dostum sırf derdini çözmek için sitesinde ki detaylara baktım.

"witter Paketi sadece mobile.twitter.com adresi üzerinden yapılan bağlantılarda geçerldir. Twitter uygulamaları pakete dahil değildir. Twitter’da yer alan, Twitter dışı link ve sunuculara bağlanıp çalışan uygulama ve içerikler Twitter Paketi'ne dahil değildir.
Opera/Opera Mini, Blackberry bağlantı noktasından yapılan bağlantılar pakete dahil değildir."

Bizim söylediklerimizden ekstra başka bi bilgi yok. Blackberry kullanıyorsan BBM alman gerekiyor. Kullanmadığını varsayıyorum istersen bi müşteri hizmetlerini ara.

Ya da şuan aklıma geldi. Senin internetin açık diye uygulamaların kendini güncelliyor. Güncelleme kontrol ediyor diyeyim en azından bu yüzden internete bağlanıyor ve ücret alıyor ama sen twitterdan gitti sanıyorsun başka bi açıklaması yok bence.
  • c0sh_kun  (01.01.14 21:45:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.