[]

Arabamı satıp bir araba almak istesem. Bakar mısınız araba uzmanları?

Benim 2010 bir Ford Fiestam var. manuel. Henüz 30bin küsür km'de olan.
resim.donanimhaber.com (temsili foto)

26.000 tl'ye almistim. ilk arabam bu, cok seviyorum gercekten de. 7.5 yakıyor. benzinli.

1-) 10.000 km bile yapmadim sonucta. tek bir kazasi var. onda da ayna kirildi degisti ve kapi boyandi. ayni fiyata satabilecegimi düsünüyorum? ya da 25 civari en azindan?

2-) diyelim ki 10.000 tl verebilirim fazladan. bu arabayi satip ne alirsam 10.000 tl civarinda koyup üstüne, cok daha rahat, konforlu ve güzel bir arabaya binmiş olurum? (otomatik vites olması gerekmiyor ama olsa da olur)

3-) hangi model ve yıla kadar bmw alabilirim mesela 35.000 civarina?

yoksa, madem arabani seviyorsun hic bulasma bu islere mi dersiniz?

biraz merak sorusudur. acelem yok.

 
Dediğin kadar temizse bence bulaşma. 2. el araba almak şans işi biraz da. Aksi takdirde, Allah korusun.
Hem araban halen güncel tasarım olarak. Bir 2-3 sene daha bin. Tertemiz arabayı verme öyle.

  • hicunutmam  (01.01.14 17:55:22) 
Bence elleme hiç geçmiş ini bilmediğin araba alıp riske girme


  • kreider  (01.01.14 17:59:06) 
bildiğin tanıdığın arabanı bırakma bence. araban gayet güzel, büyük bir sorunu yoksa hiç bulaşma. 10.000 ekleyerek buna baya baya fark atan araba bulamazsın


  • yarey  (01.01.14 18:00:28) 
sorunsuz araç>konforlu araç. anlattığın gibiyse hiç değiştirme bile. 10 bin ile de motor al :)


  • in search we trust  (01.01.14 18:02:03) 
bende resimdekinin aynısı var tertemiz otomatik bi süre önce değiştirmeyi düşündüm sonra vazgeçtim gayet işimi görüyor. Çok riske girme.


  • basond  (01.01.14 18:02:19) 
haklısınız sanırım.
sahibinden.com'a konuldugu gun ilk ben görüp aradim. satan hakim'di (meslegi ile alakalı olmayabilir tabii de, cok temiz kullanmis) ve çocuk yaptiklari icin büyük bir sedana ihtiyac duymuslar. adam da duygusal olarak bagliydi arabasina oysa.

dolayisiyla büyük bir şans oldu cok temiz bir araba almam. ama ne bileyim, diger arabalara da pek binmiyorum baskalarinda gözüm kalmasin diye ama. merak da etmiyor degilim digerlerinin konforunu sürüşünü vs. vs.
  • la traviata  (01.01.14 18:04:08 ~ 18:04:45) 
bence hiç bulaşma +1
fiesta güzel araba. son zamanlar piyasalar karışık gibi zaten bruderim. en azından 3-4 sene daha götürür o araba.

  • groundhog day  (01.01.14 18:07:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.