[]

Fenercell (Avea) Modem ile SIM kart problemi

Fenercell modem aldım. Birkaç gün sorunsuz internete girdim. Fakat son 3 gündür önce internete girip ardından hat kesiliyor. Bağlantı yöneticisinde (U) SIM'i takın yazıyor. Bunun nedeni ne olabilir diye müşteri hizmetlerini aradım . "SIM'i başka bilgisayarda ya da cep telefonunda deneyin bağlanabilecek misiniz bakalım" diye beni yönlendirdi müşteri temsilcisi. SIM'i telefona taktığımda önce SIM'i takın diye uyarı verdi. 5 dakika sonra da telefon açıldı ve telefondan internete girebildim. Bilgisayara tekrar SIM'ı takınca yine SIM'ı takın uyarısı verdi.

Ne yapmalıyım şimdi?
a)Modemle SIM arasında uyuşmazlık mı var çünkü başka bir avea hattını modeme takınca şakır şakır internete girebiliyorum.
b) SIM'i değiştirmeli miyim? Avea bayiine gidince SIM'i değiştirmek istediğimde incelemek için alırlar mı yoksa parasıyla yeni bir hat çıkarma imkanım var mı?

Yazdığım en uzun duyuru bu oldu sanırım. Sabırla okuyup cevaplayacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

 
Cevap şu olacak:
Romalı kardeşim,
SIM kartını değiştirmen gerekir.
  • simpson  (04.01.14 20:08:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.