[]

amsterdam - brugge tren sorusu

Amsterdam'dan trenle günü birlik Brugge e kaçma gibi bir plan var lakin tren konusunda bir sürü çeşit ve seçenek var ve benim bu konuda pek bir bilgim yok.

raildude'dan bir kaç bilgi buldum, sonuç olarak, nshispeed.nl ve b-europe sitelerine ulaşabildim. B-europe araştırma konusunda daha rahat geldi (nshispeed'de brugge için son durak adı soruyor ama bi fikrim yok o konuda). Az aktarmalı fakat denilene göre daha pahalı olan thalys trenlerini buldum.

1-) 1st class ve 2nd class arasında çok büyük fark var mı? Yani 2nd class yolculuk etmek için iyi midir?

2-) thalys diyor ki, eğer sen bütün belçikada gezmeyeceksen direk aramadan son tren durağını seç böylece fiyat ucuz olur diyor, ama ben zaten brugge'ü seçtim son durak olarak, bunun daha da son hali var mı?

3-) Şu trenleri şuradan seçersen daha rahat olur ya da doğrusu budur tarzı diyebileceğiniz öneriler var mı? Pek bilgi yok elimde şu an.

4-) brugge'deki farklı tren duraklarına istinaden, günü birlik gezmek vs için inilmesi gereken en uygun durak hangisidir?

 
1- 2. sınıf alın, normali 2. sınıf zaten. 1. sınıflarda 1 koltuk daha mı az ne, öyle bir şey. bir olayı yok, zaten kısa yolculuk.


  • whoosie  (01.01.14 17:18:30) 
1st class gerek yok bencede zaten 2-3 saatlik bir mesafe var aralarında.

reiseauskunft.bahn.de
bu siteden aratabilirsin tüm seferleri. Amsterdam Centraal - Brugge diye arat.

avrupada tren garları genelde şehir merkezlerinin dibinde olur o yüzden sonra durakta inersen daha rahat edersin diye tahmin ediyorum.
  • gibicibicis  (01.01.14 20:53:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.