[]

sucicegi oldum bi oneriniz var mi?

meger (git: www.eksiduyuru.com) su cicegi cikariyomusum. simdi her yerim deli gibi kasiniyo kasimamaya calisiyorum. dr ilac verdi ama yabanci memlekette bugun acik eczane yok. verdigi ilac benim organlarimi etkilemesin diye. onun disinda ne yapabilirim, iyi gelecek bir sey var midir? ulan 25 yasinda su cicegi oldum ya super




 
ateşinin yükselmemesine bak.

patlıtırsan o kabarcıkları iz kalır patlatma sakın.
  • katusha  (01.01.14 16:24:03) 
Gecmis olsun, su kiz da sizin gibi. evrelerini de fotograflamis :

imgur.com

O kasinan tenine dokundugu icin de, bir iki tane is kalmis, aman dikkat
  • comptrol  (01.01.14 16:36:41) 
uyurken kabarcıkları patlatma ihtimaliniz çok daha yüksek. ona bi çare bulmanız lazım. eldivennen filan mı yatsanız acaba?


  • compadrito  (01.01.14 16:41:02 ~ 16:41:28) 
Bu yaşta da bayağı zor oluyordur herhalde. HAfif şeyler ye, sıvılar iç. Bu yaştan sonra suçiçeği ilaçları biraz organları kurutucu olabilir, o yüzden bol su. Kaşıntılar için calamine losyonu zararsızdır ve iyi de gelebilir.


  • aychovsky  (01.01.14 16:42:10 ~ 16:42:34) 
simdilik yuzumde 3-4 tane var. umarim yayilmazlar. sans eseri yuzum pek kasinmiyoe ama vucudumdaki kabartilar daha cok kasiniyor. gerci yarin ne olacagi bilinmez cogalabilirler.


  • clementine  (01.01.14 16:43:35) 
geçmiş olsun arkadaşlar söylemiş patlatma onları aman.


  • basond  (01.01.14 18:09:59) 
et süt yumurta yeme.


  • Sir Anthony Hopkins  (01.01.14 19:56:04) 
fena kaşınır sakın kaşıma, patlatma. ben çocukken geçirdim, kaşıma demekten anlar mı çocuk, doktor kaşımamalıydın demişti.


  • rock n roll  (01.01.14 19:59:02) 
kaşıdıkça yayılır ve iz kalır sakın kaşıma+ 1

ben çocukken ayağımın altında bile çıkmıştı ve üstüne bastıkça bile kaşınıyordu halinden anlıyorum geçmiş olsun.
  • neferkitty  (01.01.14 23:13:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.