[]

en hızlı pasaport

bulunduğun şehirden başvuru yaptıktan sonra pasaportu ankara'dan gönderiyolar ya, ben direkt ankara'daki o merkezden başvuru yapsamda çok acil lazım diyip birkaç gün içinde elden alsam falan var mı öyle bir dünya?

veya başka ne yapılabilir?


 
evet öyle bir dünya var. hatta istanbuldaysan fatihteki il emniyete başvuru yaparsan, pasaport hazır oldugu zaman gidip kendin alırsan 2-3 güne halloluyormuş.


  • dafuq  (01.01.14 13:00:01) 
hacı zaten pasaportu maksimum 2-3 güne yolluyorlar ?


  • melancholyman  (01.01.14 13:42:03) 
herhangi bir yerden basvuru yapabilirsin. gun icerisinde yapilan basvurular ankaraya gonderiliyor. eger cok cok acilse ve basvuru yaptigin yerdekileri ikna edebilirsen basvuruyu aninda da ankaraya iletebilirler.
daha sonra pasaport ankarada basiliyor ptt ile kargolanip gonderiliyor.
bu noktada sen ya da bi baskasi pasaportu teslim alabiliyor olmasi lazim. yalniz senden baska birisi alacaksa teslim alacak kisiyi bildirmen gerekiyor sanirim basvuru yaparken. bide bu isin ankarada yapildigi yer baya ters bi yerdeydi diye hatirliyorum.
  • wishmaster  (01.01.14 13:42:54) 
gölbaşında pasaport daire başkanlığı var orada basılır pasaportlar gidip elden de alabilirsin. ama hemen gelir zaten eline. sen bilirsin yinede.


  • tekgozodadayasayangenc  (01.01.14 17:43:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.