[]

sarma sigaraya giriş 101

malum zamlar.. mereti kaç defa bırakmaya çalıştım ama beceremedim. mecburen içiyoruz. artık o kadar para da vermek istemiyorum ve sarma sigara içmek istiyorum. ama daha önce hiç kullanmadım, sarmadım vs.

-hangi tütün, hangi kağıt nereden alınır? kaç çeşit tütün vardır. farkları neye göre kime göre değişir? (istanbul/avrupa)

-otomatik sarma makineleri var bildiğim kadarıyla. bunlar harbiden işe yarıyor mu?

gibi sorulara cevap vererek genel olarak bir özet geçerseniz sevinirim.
şimdiden teşekkürler.

edit: aramaya biraz geç inandım. şurada arkadaş çok güzel anlatmış:
eksisozluk.com

 
son bir yıldır tütün içiyorum.

tütün: golden virginia 50gr. 15TL
tütün: Rocks (yeşil paket) 50gr. 10TL
sarma makinesi: 5TL (evet işe yarıyor)
filtre: 1 paket 1TL (100 adet)
arap kağıdı: 1 paket 1TL (100 adet)

İki paket goldeni 1 paket rocks ile harmanlıyorum. iyice karıştıktan sonra tütünleri tekrar paketliyorum tütünün hava almaması önemli.

50gr tütün bana ortalama 5 gün gidiyor. 50gr tütünden yaklaşık 90 dal sigara çıkıyor.

adıyaman tütünleri falan var çok ucuza ama ben o tütünleri içemiyorum.
tütüne başlamadan evvel camel soft içerdim şimdi tadı rezalet geliyor.
  • dimitri iskete  (31.12.13 16:36:40) 
old holborn sarı + ocb natural çift kat + ocb premium siyah kutulu filtre

gömçürtür.
  • Mackinaw  (01.01.14 00:31:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.