[]

Turkcell Faturamı İki Defa Ödedim

Faturamı akşam üzeri saatlerinde bir fatura ödeme merkezinden yaptım, dekontu var fakat kullanıma kapanan hattım açılmadı, hala borcunuz var diyordu. Sonra telefondan kredi kartıyla bir daha ödedim. Bu sefer oldu. Acaba faturacı mı ödemedi. Nasıl halledicem bu sorunu. paramı geri alabilecek miyim?




 
Dekont duruyorsa Turkcell müşteri hizmetlerini arayın ve durumu anlatın dekontu fax olarak isteyecekler muhtemelen o numaraya fax'ladığınızda, para iadesi olmayacak gelecek faturadan o tutar düşülecek.

Vodafone için tamamen bu yol işleniyor ama Turkcell'inde pek farklı olduğunu sanmıyorum. Aynı rengin laciverti. (:

Edit: Düzeltme.

Müşteri hizmetlerini arayın en iyi bilgiyi oradan alırsınız.
  • c0sh_kun  (31.12.13 02:30:49 ~ 02:31:33) 
kendi ödeme merkezlerinden yapsam belki olabilirdi ama ben baska bir fatura ödeme yerinden yaptım. bence bu durum sorun teşkil eder


  • calmdown  (31.12.13 03:11:01) 
turkcell müşteri hizmetlerini arayın ve durumu anlatın. turkcell bu tip konularda yardımcı olabiliyor, eğer iyi günündeysen. durumu anlattıktan sonra turkcell'in uygulayacağı yaptırımla ilgili olarak bilgi iste. bir de yarın ödemeyi yaptığın yere gidip, kredi kartından yaptığın ödemenin makbuzunu gösterip adamdan paranı geri iste. o büyük ihtimalle sana bir makbuz düzenledi -normal bir a5 kağıda çıktı olduğunu zannediyorum- ve mühürledi. daha sonra kendisi elle yapacaktı ödemeyi ama ya unuttu ya da başka bir şey. sonuç olarak, gidip adamdan paranı iste, eğer vermezse sonra turkcelli ara.


  • klassno  (31.12.13 03:36:35) 
fatura ödeme merkezi köşe başında her şeyin tahsilatını yaparız deyip komisyon alan yerlerse oranın Turkcell'le hiçbir alakası yok, bence ordan hiçbir şey yatırmayın. sizden parayı alıp yatırmasalar yasal olarak hiçbir şey yapamazsınız.

sizden parayı alan adamların iyi niyetli olduğunu düşünürsek, henüz faturayı yatırmamışlar. siz onlardan önce yatırdığınız için faturayı da kapamışsınız. uğraşırlarsa numaraya bir daha aynı tutarı yatırmaya çalışabilirler, bu durumda da hattınıza kredi girişi yapılmış olur, sonraki faturalarınızdan düşer.

uğraşmamış da olabilirler, direk tahsilat merkezinde durumu anlatıp parayı geri almaya çalışın bence.
  • ethros  (31.12.13 08:17:45 ~ 08:18:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.