[]

Bizde niye parti kültürü yok

Yakın zamandır yurtdışında yaşıyorum da gelmeden önceki hayatımla imkanlar bakımından hemen hemen herşey aynı ama bu parti kültürü bizde niye yok anlamıyorum, sürekli bir yerde biletleri önceden satışa çıkan özellikle elektro, house müzik partileri oluyor ve hakkaten de eğlence dorukta. yurtdışına yeni çıkmış tribi yapmak istemiyorum da insan üzülüyor hakkaten, türkiye'de de çok olmasa da sosyal biri sayılırım nerde ne var az çok bilirim en azından, var da ben kaçırıyorum, bilmiyorum durumu olduğunu sanmıyorum. Bizim eğlence stilimiz çok farklı galiba. Ne düşünüyorsunuz?




 
Onlarda makbule var mi?


  • ykyt  (31.12.13 02:09:06) 
Adamin turkiyede yemege icmeye parasi yok nasil parti dusunsun. dusunen ve yapan da zaten zengin kisim. o da genele bakildiginda az bir kesim olarak gozukuyor. ben de londrada okuyorum burada herkesimden insan cuma cumartesi disari cikip ne olursa olsun bi tek atiyor. cunku gecim derdi ekmek derdi yok insanlarin


  • benyazmayayımdakimleryazsın  (31.12.13 02:09:54) 
nerede yaşıyorsun? yüz ölçümü ne kadar? nüfusu ne kadar? öyle bir düşün.


  • eyyor  (31.12.13 02:12:26) 
bu tamamen kültürle alakalı sevgili dostum. electro, house, techno dediklerin birer kültürün ürünüdür, öyle havadan inen şeyler değildir. kah ingiltere'deki rave kültürü, o muhteşem acid furyası, kah berlin'deki underground techno partileri, kah chicago house, detroit techno, o toplumlar içerisinde belli birer alışkanlıklar kazandırmıştır. ve bu alışkanlıkla birlikte çok sağlam yeraltı kültürü oluşmuştur, oluşmaya da devam ediyor. pek tabii mainstream isimlerden bahsetmiyorum. onlar yılların emeğinin kaymağını götüren, zırvalıktan başka şeyler değildir. neyse oralara girmeden, ne diyorduk, bizim eğlence anlayışımız değil mi? eh bizim kültürü ve tarihi de biliyorsun işte. birden o partilerin buraya taşınabileceğini düşünmen saflık olur.

ancak sana bir haberim var. eski, terkedilmiş, döküntü bir fabrikayı satın alıp kusursuz, taş gibi bir techno mabedi yapmayı hayal ediyorum, beklerim.
  • tonoto  (31.12.13 02:14:23) 
elektronik müzik dinleyen sayısı az türkiyede.az ve anca yeni yeni gelişiyor.aslında böyle partiler yapılıyor türkiyede ama katılan kişilerin amacı genelde kaliteli müzik dinlemek olmuyor;sensation white durumu açıklıyor.ama gelecek zamanlarda elektronik müzik dinleyici kitlesinin artmasıyla partilerin çoğaldığını görebiliriz.


  • MtKrt  (31.12.13 02:15:17) 
arkadaşım sokayım house techno müziğine falan. bizde gül gibi fasıllar vardı. onlar gitti esas. gazinolar geliyor aklınıza şimdi fasıl dendiğinde doğru düzgün arkadaşlarla kurulan dost meclisleri bile gelmiyor. ah fasıllar, canım fasıllar. güzelim meclisler.


  • nickimin hakkini veremedim  (31.12.13 02:28:05) 
lütfen sokayım gibi şeyler demeyelim. orada da bir tarih yatıyor. etraftan duyduğunuz sikimsonik müzikleri hemen techno olarak düşünmeyiniz. sensation white'a kafam girsin (o ne lan!), amma ve lakin taze, güzel meze + rakı + fasıl üçlemesinin de tadı başkadır. ancak sokmayalım lütfen bilmediğimiz şeylere.


  • tonoto  (31.12.13 02:32:37 ~ 02:33:10) 
ya ben şizofrenim istanbul da yaşamıyorum ya da sen istanbul'daki yerleri çok iyi bilmiyorsun. özellikle son yıllarda deli gibi patladı. elektronik müzik ilgim 2 senedir var ve istanbul'a gelen dj'ler avrupa'da falan oldukça ünlü ve başarılı olan tipler. ama tabii ki benim bildiğim kadarıyla bu sadece istanbul'da mevcut. bu kadar fazlası daha doğrusu.


  • awareim  (31.12.13 08:04:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.