[]

Kindle koruma kabi

ilk jenerasyon kindle e kitap okuyucu aldim bir de koruma kabi almak istiyorum ama malum fiyatlar bir kindle'in kendisi kadar. fikir almak istiyorum, ilk jenerasyon kindle'larda isiklandirma yok, koruma kabinin isik veriyor olmasi onemli mi? cihazi kullanmis kisiler deneyimlerine gore tavsiye verirse memnun olurum. :)




 
kindle 5 oluyor galiba dokunmatiksiz ışıksız bir model kullanıyorum. ki kitap nasıl güzel ışık altında okununca göz yormazsa kindle da aynı şekilde. o ışıklı kitaplar dışarda eskiden satılan kitap okuma ışığı (tek ledli 3 buton pilli minik dandik lambalar) ile eşdeğer durumda. kitap okunmaz bence onlarla diyorsanız o ışıklı kılıflarla da okunmaz.

şimdi bu konuda benim görüşüm karanlıkta kitap okumayın ışığı yakın. ben ışıksız bir ortamda kalmıyorum şahsen.

diğer kısımlara gelirsek. kindleın kendı bir kılıfı var, aynı modeli kullanıyoruz muhtemelen, orjinal kılıf çok şık. plastik tutamaçlı da aleti korur yani. ama düşündüm 49 euro almışım aleti, 35 euro verilir mi? 15 bile zor ya neyse. almadım. kapaklı modellerde swe4ssin hoş şeyleri var. çin malı kılıflarda hoş şeyler var. ancak ben kindle ekranın çevresinde yalap şalap duran bir deri çerçeve istemedim. onun yerine 7 inchlik bir içi kadifemsi dokulu bir kılıf aldım. gayet şık falan. onunla kullanıyorum. ekranı da çizdirmeyelim diye anti reflex/parmak izi bırakmayan/anti glare yani matt bir filtre aldım onu yapıştırdım. ne çizildi ne düştü şu an alet gayet iyi.

yok sürekli kullnıyorum elimden düşer falan derseniz kapaklı kılıf alın arka kapağında lastikli olanlar var tutarken parmakları geçiriyorsunuz da kayıp düşerse elde kalıyor. ama dediğim gibi dandik alternatifler de gayet iyi iş çıkarıyor.

resimlerle hayal etmek için:

bahsettiğim çanta bu. biraz büyük ama çizilmeyeceği ve iç süngerinden dolayı ufak darbeleri emeceğine güvenim tam:
www.amazon.de

düşürürüm ben diyorsan e ink ekranlar hassastır. illa ki platik kısımlı hard case alman lazım olur. örnek olarak:
www.amazon.de

alternatif olarak gene hard kısımlı şu var:
www.amazon.de

ben bu son attığımın bir benzerini kullanıyorum ama kindleın ufak ve ince olması hoşuma gittiğinden yukardaki çantay ile kullanıyorum hep. kullanıcıya kalmış.

yeterlidir heralde yorumum. kalan bişi varsa mesaj kutusundan sorulabilir.
  • wiillii  (30.12.13 23:46:38) 
saniyorum kindle 4 benimki, butonlu ve elimden biraz buyuk. son iki kap hosuma gitti baya, fiyati da fena degil. isiksiz alacagim sanirim. aydinlatmali koruyucular 50€ civarinda.


  • don mike  (30.12.13 23:50:02 ~ 23:52:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.