[]

İstanbul'da nereden puro alınır? (mümkünse Taksim civarı)

Merhabayın,

Malum yarın yılbaşı gecesini eda edeceğiz. Hindiler, çokolatlar, envai çeşit alkollü içki, mezeler, salatalar falan ayarlandı.

Taksim'de bir arkadaşın evinde partimiz var. Ben de naçizane single malt viskimi alıp gideceğim allah kısmet ederse.

Sorum şu: Taksim civarında nereden puro bulurum? Normalde puro içen bir insan değilim, hatta sigarayı da inanılmaz derecede azalttım ama azıcık serserilik yapayım diyorum. Bir buldurun lütfen (captain black gibi bir şey aramıyorum.)

Teşekkürler. Ayrıca herkese şimdiden sağlık, neşe, bol kazanç ve huzur dolu bir yeni yıl diliyorum!!

 
taksimdeki bütün büfelerde vardır hemen hemen. çiçek pasajında bulabilirsin ayrıca sanıyorum.


  • emfuzi  (30.12.13 23:19:03) 
küba purosu gibi bir şey bakıyorum. Bulabilir miyim ki büfelerde?


  • dusunuyorumoyleysevurun  (30.12.13 23:19:49) 
Neredeyse hepsinde bulursun. Hadi cenbatliğin tuttu bulamadın, çiçek pasajında her çeşidini bulursun.


  • ack3000  (30.12.13 23:20:43) 
her yerde bulursun :) istediğin boy bulursun. tütüncülerde daha çok çeşit vardır sadece. che filan. backwoods alabilirsin. beşli...

captain black bulmak daha zor hatta.
  • supergirl  (31.12.13 01:35:20 ~ 01:35:29) 
Çok geç oldu ama yinede arayan arkadaşlar için yazayım ,
büfelerden puro almayın , purolar özel nem odalarında saklanması gereken ürünlerdir ve büfelerde satılanlar sahte ürünlerdir.

Türkiye'de bu işi resmi yapan che markasından bile yalnızca kendisine ait olan iki adet dükkanından alın.

Backwoods gibi ürünler puro değildir.

Captain black ve backwoods istiyorsanız özelden mesaj yolu ile sorun size bilgi vereyim
  • colorwithnotexist  (05.01.14 11:47:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.