[]

milli piyangi yılbaşı çekilişi

Gencolar milletin dediğine göre bu çekiliş canlı yayinlanmiyor ise bilet almamamiz gerekiyormuş ve para başkalarının ceplerine gidiyormuş. Yani yine başkalarının cebine gidecek de cidden birilerine peşkeş cekilebilir mi lan. Yani artik her şey olabilir gibi geliyor bana. Bi çekiliş seyimiz vardı yılbaşında o da mi yalan oldu olm? Ona göre bilet alcam.




 
Bu sene piyango yine hükümetin..


  • redeath  (30.12.13 08:31:25) 
ben almadım. şansa da inanmıyorum çıkacağına da. canlı çekilmiyorsa almayın abi basit. ülkede ne açıkça yapılıyor ki mk


  • female demon  (30.12.13 08:32:56) 
ben almadım ama noter falan olmuyor mu ya yapmazlar bence normalde almayan onca kişi bilet alıyor

edit: zaten düşününce yılbaşında almak pek mantıklı değil, normal çekilişlere oranla çıkma şansı daha düşük.
  • yue  (30.12.13 08:36:38 ~ 08:45:59) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.