[]

en uygun internet tarifesi nedir?

Ttnet'in en çok para ödenen tarifesini kullanıyorum, kablo internet ile (adını hatırlayamadım iyi mi?)ciddi sıkıntı yaşadığımdan (hukuki) kablo internete geçmek istemiyorum ama ttnet'e de bu parayı ödemekten bıktım.

Ofise gittiğimde bana önerdikleri tek tarife 49 liralık bişiydi ama onda da telefon numaram değişiyor. Şimdi üzerine 2014'te zam geleceğini yazmışlar, kapatıyorum ulen diye telefon açasım var, bana önerecekleri en uygun tarife nedir? Delirip kapatıyorum ulen diyeniniz oldu mu? Yeni gelenlerin tarifelerinin ucuzluğa bakıp delirmemek işten değil :/


 
valla daha geçen gün gördüm kablonetin 32liralık bi kampanya ile 10mbps ekosınırsız internet pakedi var. ben geçeceğim çünkü ttnette ne ücretten ne de hızdan memnunum. ve saçmalık olan şey ise yıllardır ttnet müşterisi olmama rağmen hipernet kampanyasına başvurumu kabul etmediler o andan itibaren eee sikerler diyip bırakmaya karar verdim. her şey ttnetten iyidir.


  • ozymandias10  (30.12.13 07:52:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.