[]

insanlar zamanla sevdiklerinden soğuyabilir mi

bazen görüyorum sevgililer oluyor. aradan zaman geçiyor bunlar ayrılıyorlar. sonra neredeyse hiç görüşmüyorlar ya da bazıları ya ben nasıl bununla sevgili olmuşum gibi şeyler söylüyorlar. soğuyorlar mı birbirlerinden? ya da daha iyisini bulunca sevgili değiştirenler de oluyor mu? bu normal mi?




 
bu gerçekten normal bi durum ÇOĞUNLUKLA makine halinde insanlar. açıkçası her zaman daha iyisini görünce değerlendiririm. zaman geçtikçe soğudukları doğru. evlilikleride ayakta tutan çocuklar gibi geliyor bana.


  • keshdurden  (29.12.13 23:08:57) 
durmadan aynı hataları yaparsa karşımdaki, durmadan küçük yalanlar söylerse, bir daha yapmayacağına söz verdiği şeyleri bir daha yapıp duruyorsa soğuyorum aga.


  • bu nick tam yirmi alti karakter  (30.12.13 00:55:18) 
daha iyisini bulunca değiştirmek mantıklı bence eğer kendini daha çok düşünüyorsan, onu daha çok düşünüyorsan daha iyisini bulamamışsındır zaten


  • aksimetre  (30.12.13 00:59:14) 
bence anormal. ama tüketim çağındayız, insanlar birbirlerini de çabuk tüketiyor ve saçma bir şekilde normal buluyor.


  • dafuq  (30.12.13 10:18:31) 
  • sharon and hope  (30.12.13 10:21:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.