[]

Karnımın sol üst kısmındaki ağrı

Arada bir olurdu 2 dakikaya geçerdi ama birkaç saattir geçmiyor, bıçak saplanır gibi bir ağrı var, ayağa kalktığımda veya dik durmaya çalıştığımda daha da azıyor. Nedir bunun olası sebebi?




 
tıpa tıp aynı olay geçenlerde bende de vardı bir hafta falan sürdü kendi kendine geçti hiçbir fikrim de yok. uzun süreli eğik oturmaya bağlamıştım ben ama pek de alakalı değildi sanırım.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (29.12.13 22:48:47 ~ 22:49:02) 
çok içer misin?(alkol,sigara) soğukta kalmış olabilir misin?(adale ağrısı) muhtemelen bu iki sorunun cevabından biri sebebi.


  • insomni4c  (29.12.13 22:49:19 ~ 22:51:04) 
@insomni4c soğukta kalmış olabilirim ama dün akşamdı..


  • kronik  (29.12.13 22:50:55) 
@warrior35 kadın, yaş 25.


  • kronik  (29.12.13 22:54:54) 
sıcak su torbası varsa dene.iyice sıcak tut vücudunu ama sakın terleme.terlersen duşa gir. thermo rheumon ya da thermo doline gibi kremler işine yarayabilir ama tabi yakacaktır, endişelenmeyin. duşa girersiniz.

not: yakındaki bir sağlık ocağı ya da doktora görünürseniz daha iyi olur.ancak türkiye'deki doktorlar şöyle bir bakıp karar vereceği için yine aynı şeyleri söyleyecektir. başka bir şeyden şüpheleniyorsanız ayrıntılı tetkik yapılmasını isteyin.
  • insomni4c  (29.12.13 22:55:21 ~ 22:57:47) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.