[]

deri mont nereden alınır ?

derimod desa vb. kaliteli mağazalarda çok pahalı beni aşar. lcw defacto tarzı yerlerdekilerde çok kalitesiz.

200 tl bütçeyle alabileceğim bir yer var mı ?


 
200 lira bütçeyle alacağın her deri mont kalitesiz olacaktır zaten. Hatta 200 liraya var mı ki?

Marka olmayan dericileri gezmeni tavsiye ederim. Neredeydi unuttum istanbulda var öyle birkaç yer.
  • roket adam  (29.12.13 21:03:18) 
sezon sonu olduğu zaman ünlü markalar fiyatları sağlam düşürüyor.
ya oradan alacaksın ya da trendyol gibi sitelerden.
geçen gördüm 250 liraya desa'nın şahane montları vardı bir yerde.
fırsat sitelerini kovala derim.
110 liraya az daha alacağım gömleği 30'a aldım:) tabi biraz renk farkı var ama model, kesim, kumaş, marka aynıydı.
  • yapma volkan  (29.12.13 21:08:25) 
Oturup Derimod'un Markafoni indirimlerini bekleyin derim. Ben bekledim, 550 TL'ye iki mont aldım, onu da 10 veya 12 taksit ile aldım. Parayı monta bağladım ama iki yıldır da kullanıyorum sürekli.


  • aychovsky  (29.12.13 21:12:09 ~ 21:12:21) 
desa'nın çok güzel indirimleri oluyor, arada bir uğra yokla, denk gelirsin mutlaka. ama 200'e zor, biraz çıkman lazım.


  • nohut kokusu sacan duduklu tencere  (29.12.13 22:16:09) 
gercek deri tabi ki para. Genelde piyasada deri imitasyonu poliuretan malzemesinden yapiliyor ceketler bir cesit plastik icinde etiketlerde yaziyor zaten deri diye kakalayabiliyorlar bazen. Is hanlari o tarz yerlerde bulabilirsin belki o paralara ama tasarim, model yonunde tatmin etmeyebilir.


  • karpuzpeynirekmeksu  (30.12.13 07:56:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.