[]

Hacklenen facebook hesabi acil?

annemin facebook hesabi hacklenmis hackleyen annemin arkadaslarina mesaj atip kod istiyo.

Mail adresinin de sifresini degistirmislerdi ama gizli sorudan tekrar once mail adresini sonra facebook hesabini kurtardik.

Ama simdi tekrar hacklemisler. Bu isi kesin olarak nasil cozeriz. Yazik hem dunya fotogtaf var candy crushta 300kusurlerse asil onemlisi insanlari dolandiriyorlar hala.

Acil yardim edin lutfen.

Tesekkurler.

 
şifreyi değiştirdikten sonra 'kesin' çözüm için elzem olmayan uygulamaları kaldırmak ve gördüğümüz her linke tıklamamak.


  • olanlaolunmaz  (29.12.13 20:38:22) 
bazı virüsler yapıyor onu, şifreni değiştirebiliyorlar. en mantıklısı bildirimlere tıklarken dikkatli olmak.


  • elorelia  (29.12.13 20:41:19) 
Simdi kesin cozum tekrar hesabi kurtarip uygulamalari temizleyip, tarayici gecmisi cerezleri falan temizleyip virus taramasi yapmak mi?
Kesin duzelir dimi o zaman?

  • c1b2k3  (29.12.13 20:46:01) 
facebooka söyleyin bence durumu. şikayet de edebilirsiniz. benim hesabı kapattı bi ara kimlik yüklemeden açmadı. belki ona da aynısını yapar.

linki burda paylaşsanız kısa sürede epey şikayet edilir eminim ama tabi arkadaşların hatta çocuğunun yapması daha çok işe yarar.

edit: hesabı kurtarma umudunuz varsa o başka.
  • supergirl  (29.12.13 20:46:09 ~ 20:46:36) 
Hesabi kurtarabiliyorum bir de ortada bir link yok mesaj yoluyla bulasmis sanirim. Cunku o mesaji alip o orospu coculklariyla konusanlara bulasiyor sanirim.


  • c1b2k3  (29.12.13 20:53:04) 
canım ne durumda candy crush? hasar var mı


  • gerizekalı final edition sp1  (29.12.13 21:06:52) 
Bravo einstein aklin sira laf mi soktun simdi?


  • c1b2k3  (29.12.13 21:13:16) 
Kadin emek vermis o seviyeye gelmis hali ile uzulur eger giderse bazi dallamalar da aklinca dalga geciyor iste


  • c1b2k3  (29.12.13 21:17:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.