[]

kariyer planlama

Çok fena kafam karışık bayanlar baylar.Bu aralar zaten psikolojik olarak çöküntüdeyim bi yardım edin.
Marmara da ingilizce işletme 3.sınıftayım.yatay geçişle geldim dersler çok kötü kimseden not alamıyorum sınıftan kimseyi tanımıyorum,tanıma şansım da yok çünkü bi şirkette hiç işime yaramıcağını düşündüğüm bi pozisyonda staj yapıyorum haftanın 5 günü.Ama şirket henüz yeni oluşturulduğu için departmanlar henüz oluşturulmadı, ofis müdürü departmanlar oluşturulunca benim istediğim bölümde staja devam edebileceğimi söylüyor.
Şimdi ben ne yapsam? ya stajı bırakıp derslere gidicem okulu bitircem ya da staja devam edicem hem para kazanıcam falan filan. Napmalıyım?


 
Staja devam, okula da oyle ya da boyle asil. En az surede uzatarak bitir.


  • cecilia  (29.12.13 19:45:33) 
okula gitmeden olmaz ki. haftanın 5 günü staj mı olur okurken? staj yaptığın yerle bunu konuş, okulda mutlaka uygun olan 1-2 gün vardır, o zamanlar git staja. zaten şirket yeni oluşturuluyomuş, anladığım kadarıyla öyle kurumsal bi yer falan değil pek.

en kötü ihtimalle de stajı bırak. çünkü gerçekten staj iş yaşamında o kadar da önemli bir şey değil. çok gerekliyse yazın yaparsın zaten ya da senin okul saatlerine uyan bir staj bul. hem okuldan arkadaşların olsun, mezun olacağın okul olacak. hiç arkadaşsız olur mu öyle?
  • nathanieltroy  (29.12.13 19:48:43) 
Şirket yeni kuruluyorsa saçma birçok iş olması normal. Bir yandan da yeni kurulan bir şirketi doğrultmak mezun olduktan sonra bir iş bulmak açısından güzel bir imaj bırakır cv'de, zaten daha sonra istediğin departmanda olacakmışsın ama tabii bir de okulu bitirmek gerek. Okul uzayabilir, bunda çok da bozulacak bir şey yok. 10 yıl sonra okulun 1-2 sene uzamış olması umrunda bile olmayacak. Bir süre idare edersen, rahatlayacaksın. Ayrıca, baktın iş üstüne üstüne geliyor, okul da iyice salınmış durumda, tabii salma durumunu da abartmamak gerek; stajı bırakmak her zaman elinde. Çalışmak istersen her zaman part time bir iş bulabilirsin.


  • aychovsky  (29.12.13 19:51:25 ~ 19:52:23) 
ders notu bulabiliyorsan okula gitmeden okul biter. ben makine müh. bitirmiş adamım ders notlarıyla. sınav zamanları çok sıkışırsan 1-2 hafta işten izin alark derslere aban. ben böyle bir yol izlemiştim.


  • japon askeri  (29.12.13 19:55:32) 
Kesinlikle staja devam, hem yeni kurulmuş bir şirkette işler iyi giderse kısa sürede yükselebilirsin. İş hayatında Okulu kimse takmıyor zaten merak etme...


  • pticolo  (30.12.13 19:53:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.