[]

İngilizce çeviri

Selamlar. Bir siteden oyun aldım da, serial i yanlış diyor steamda işlerken... Bende mail attım onlara cevap vermişler, anlamadım bir şey. Bakarsanız sevinirim.


Unfortunately, the card you used on this order was rejected after purchase. The code was automatically cancelled and the card has not been charged.

I have no idea why it was rejected - card companies don't pass on that information - but it is normally due to 'suspicious activity' - purchase from somewhere 'outside customer's pattern', etc etc.

We don’t normally contact buyers in these cases because if it IS fraudulent use of a card, the person using the card may not be the card owner.

I have manually re-set your account. If you wish to try buying again, please feel free. Once rejected in this way, if there is a further problem you will know straight away before purchase completes.

 
sipariste kullandigin kart odemeyi reddetmis adamlar da key'i iptal etmis. kredi kartindan para cekilmemis.

muhtemelen supheli islem sandi banka o yuzden iptal etti

bu tur islemlerde kullaniciya soylemeyiz cunku kart sahibi olmayabiilrsin.

hesabini sifirlardim, istersen tekrar alabilirsin.
  • fakyoras  (29.12.13 18:53:55 ~ 18:55:19) 
satın alım sonrası kartın provizyon vermemiş.

neden olduğunu bilmiyorlar, kart firmaları bu bilgileri bize vermiyorlar diyor fakat genelde satın alma paterni dışında bir aktivite olduğunda bu sorun çıkyor diyor.

bu tür durumlarda da satın alan ile kontakt kurmuyoruz çünkü eğer satın alım aktivitesi gerçekten sorunlu ise, alan zaten şüpheli olacaktır.

hesabınızı tekrar düzenlemişler. eğer istiyorsanız tekrar satın almayı deneyin diyor. şu anki hali ile eğer tekrar sorun yaşarsan satın alırken, direkt bilgileneceksin.
  • kuja  (29.12.13 18:55:56) 
Maalesef bu sipariste kullandiginiz kart satin alamdan sonra reddedilmis.kodu otonatik olarak iptal edilmis ve yuklenmemis.

Kart sirketleri bilgi vermedigi icin neden reddedildigi hakkinda fikrim yok ama normalde supheli islem.nedeniyle filan olur.

Normalde bu tip durumlarda aliciyla irtibata gecmeyiz cunku eger bi uc kagit varsa karti kullanan kisi kartin gercek sahibi olmayabilir.

Ben manuel olarak hesabini resetledim. Istersen tekrar dene. Eger yine ayni sorun olursa satin alma tamamlamadan anlayacaksin zaten.
  • croupier  (29.12.13 19:03:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.