[]

buzdolabı soğutmuyor

2 yıl önce eve ilk çıkarken aldığım taş devrinden kalmış olsa da canavar gibi çalışan buzdolabım geçen haftalarda tasarruf olsun diye yapılan elektrik kesintilerinin ardından eskisi gibi çalışmamaya başladı.
dolap şu modellerden hani nofrost olmayanlar, taş devrinden kalma işte anlayıverin www.ikincielbuzdolabi.net

sorum şu, no frostlarda olduğu gibi bunda da fişi bir süre çeksek. sonra eskisi gibi çalışmaya devam eder mi? önceden 1 de açıkken bile ne güzel soğutuyordu 1 haftadır 3 te çalıştırıyorum ev daha soğuk resmen makineden.üst kısım normal alt kısım soğutmuyor

 
Buzlugun arkasi cikiyor mu bilmiyorum ama pervaneler nerdeyse ac dinle.
Muhtemelen 5 pervanein 4u olmus. Son kalan 1i de 2 gune gidici
Servisi yag basmiyo gaz cekmiyo sokerim takarim dese de masrafi 500 kagidi gecer.

Sen bu ilani sil, bi hayirsever ilani ac, dolap rica et. (Ogrencisin gibime geldi)

Ne sinir bozucu birden bire masraf cikmasi...


###

10 yil demode olma suresiymis. 10yildan eskiyse parca da bulamiyorlar ve hicbirseye garanti vermiyorlar.

Zaten ariza kaydi verirken cok eskiyse gelip bakmiyorlar bile.

Umarim cok yanilmisimdir.
  • cecilia  (29.12.13 17:11:50 ~ 17:25:42) 
ara ara motor devreye giriyor o anlarda her zamanki gibi ses çıkarıyor ve pervane de dönüyor gibi sanki. eski olduğundan servise gidip onaylatamam da kesintiden olduğunu şikayet edebilmek için, vay başıma gelenler. tamamen ölsün çaresine bakalım bari.


  • gudumlu anne terligi  (29.12.13 17:20:38) 
benimkinin de başına benzer bişeyler gelmişti, kompresör kısmını elektrikli süpürgeyle iyi bir süpürdükten sonra kendine gelmişti.


  • transall  (29.12.13 17:30:40) 
üstü normal altı soğutmuyorsa gazı bittiği azaldığı için de soğutmuyor olabilir. gazı bittiyse muhtemelen kaçak vardır. doldurtabilirsiniz ancak kaçak olduğu için bir süre sonra tekrar bitiyor. bizim başımıza gelen buydu en azından.


  • patiska  (29.12.13 17:35:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.