[]

Penguen'de bir bölüm

Yıllar önce (herhalde 5-6 yıl kadar) henüz Uykusuz yokken Penguen'de bir bölüm vardı. Galiba Memo Tembelçizer çiziyordu ama hatırlamıyorum, yanlış da olabilir. Böyle alakasız alakasız insanları gösteriyordu, sonra bu insanları en son karede daha da alakasız bir noktada hepsini buluşturuyordu. Örneğin, Mahmut 30 yaşında 5 çocuk babası, Simge 20 yaşında üniversite öğrencisi gibi bir şeydi. En son karede bunların hepsini bir süpermarkette falan görüyorduk. Neydi ki o, kim çiziyordu?




 
öyle bir dizi halinde her hafta çizilen bişey hatırlayamadım ben. ama yiğit özgür'ün öyle hikayeleri oluyo bazen onu anımsattı. ama o da işte dediğim gibi sürekli her hafta devam eden bişey değildi.


  • tepedeki psychedelic adam  (29.12.13 15:39:59) 
Doğrudur, dizi olmayabilir de en azından kendi köşesinde böyle bir köşe de vardı. Ama kimin köşesinde vardı?


  • aychovsky  (29.12.13 15:41:34) 
altuniğne olabilir veya 'dudullu postası' olabilir, serkan yılmaz.


  • uykusunu yakalayan adam  (29.12.13 15:52:41) 
İkisi de değildi diye hatırlıyorum.


  • aychovsky  (29.12.13 16:26:16) 
geçen haftaki uykusuz'u almış mıydın mesela? buna benzer bişey çizmiş yiğit özgür. arada çiziyor öyle. bence odur.

fotoğrafı da şurda:
s23.postimg.org
  • tepedeki psychedelic adam  (29.12.13 18:41:41 ~ 18:46:07) 
Yok. İçimden Ali Ağaoğlu çıkacak gibi olacak ama o değil, Yiğit Özgür hiç değil. En son bir 5-6 sene böyle bir bölüm görmüştüm, sonra pek sık görmedim. Baruterimsi, Tembelçizerimsi biriydi ama kimdi diye merak ediyorum. Hatta Umut Sarıkaya'nın da ona benzer bir çizim yapmıştı bir kere.
www.populistkultur.com
Şuna benziyor ama 7-8 karelik.
Çok teşekkür ederim çabalar için.
  • aychovsky  (29.12.13 19:08:46 ~ 19:09:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.