[]

Gittigidiyor'dan alınan ürünün iadesi.

Bir çizme aldım 160 tl'ye ama ürün geldiğinde anladım ki kazığı yemişim. Bir kere ürün tanıtımında nubuk yazıyor, ben nubuğu derinin bir çeşidi diye biliyordum ama gelen ürün deri falan değil. Kağıt gibi bir şey. Dün kargoyu aldım ama onaylamadım. Yani param satıcının hesabına geçmedi. Satıcıya mesaj attım, iade etmek istiyorum diye. Daha cevap gelmedi ama gerçi bir soru sorayım size. Hani bu sorun bildir seçeneği var ya oradan cayma hakkını mı işaretliyoruz. İade sırasında hangi yolları izlemeliyim?




 
Cayma hakkını işaretleyin çünkü nubuk'un deriyle alakası yok. Sizin hatanız. Ama internetten alınan ürünlerde 7 gün içinde cayma hakkınız var. Ürünü kullanmadığınız takdirde koşulsuz iade edebilirsiniz.


  • fuzzy olmak istemistim  (29.12.13 14:41:26) 
Nubuk derinin bir çeşidi değil mi, emin misiniz?
tr.wikipedia.org
eksisozluk.com
  • electra kompleksi  (29.12.13 14:43:23) 
Nubuk dokunulduğunda kadifemsi bir his verir. Deri gibi parlak görünmez yani. Kumaşla deri arasında bir yapısı olur.


  • fuzzy olmak istemistim  (29.12.13 14:48:42) 
sorun bildi => cayma hakkını işaretliyorsunuz. sonra gitti gidiyor bilgilendiriyor satıcıyı. sizin bana özel sayfanızda da satıcının kargo bilgileri beliriyor. aras, y.içi, sürat veya mng ile gönderebilirsiniz kargoyu ve ürün kodunu da mutlaka söylemelisiniz kargocuya.

iade kargo ücretini kesinlikle karşı taraf ödeyecek bu arada. bazen çakallık yapabiliyorlar.

"4077 sayılı Tüketicinin Korunması hakkındaki Kanun ve Mesafeli Sözleşmelere Dair Yönetmelik gereğince, alıcıların teslimat tarihinden itibaren 7 gün içinde cayma haklarını kullanarak, sebep göstermeden ve "kargo ücreti ödemeden" ürünleri iade etme hakları vardır."
  • neyleyim  (29.12.13 14:49:06) 
"Ürünlerde iade ve değişim mümkündür . İade ve değişim kargo ücreti alıcıya aittir."
urun.gittigidiyor.com

adam demesin sonra ben sayfamda yazmışım kargo ücreti alıcıya aittir diye...
  • electra kompleksi  (29.12.13 14:55:01) 
e zaten demiş ya işte değişim ve iade de kargo alıcıya aittir diye.
üstelik hata sende.
öde kargo ücretini yollar geri.
5-6 lira için mi heyecan yaptın 140 lira için mi?
  • yapma volkan  (29.12.13 14:59:23) 
işte bunu kastettim. hayır asla kargo ücreti ödemeyin.
yardim.gittigidiyor.com
buradan "iade kargo ücretini kim öder" ve "alıcının ürünü iade etme hakkı var mı" kısımlarını okuyun.
  • neyleyim  (29.12.13 15:02:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.