(3)
Mudanya İdo İskelesi- Bursa Anatolia Otel Gidiş ?
Merhaba arkadaşlar,Soru başlıkta. Taksiyi belli bir limite kadar şirketim karşılıyor, ne kadar tutar ki ? ya da otobüs minibüsle rahat gider miyim bilen eden var mıdır ?Şimdiden teşekkürler :)
Merhaba arkadaşlar,
Soru başlıkta. Taksiyi belli bir limite kadar şirketim karşılıyor, ne kadar tutar ki ? ya da otobüs minibüsle rahat gider miyim bilen eden var mıdır ?
Şimdiden teşekkürler :)
0
taksi 45tl civarı tutar.mudanyadaki budo iskelesidir, ido iskelesi mudanyaya bağlı güzelyalı'da. güzelyalı limandan emek otobüsüne binip, son durakta (emek metro durağında) inersin, metroya geçersin, acemler durağında inersen 5-10tl taksi parası verirsin diye düşünüyorum
0
teşekkürler ornitorenk :)
0
🌸
oooo çok sert
(
29.12.13)
ne demek rica ederim yalnız ben Bursalı değilim ama sık gidiyorum, daha iyi bilen birine danış yine de:)
0