[]

işsizlik bunalımı

nasılsın diye soran olanlara bile işsizim ben cevabını veresim geliyor. zira laf dönüp dolaşıp oraya geliyor. baştan söyleyeyim de karşımdaki çok uğraşmadan ahkam kesmeye başlasın istiyorum, sonra vıdı vıdısını yapsın ve sussun. ne kadar çok yorum yapmaya meraklı, o kadar okudun ne oldu bak diye yüzüme karşı gülecek insancıklar varmış. ben bilmiyordum zaten kendimi tatilde sanıyordum iyiki söylediniz öğrenmiş oldum. yıllarca harcadığı emeğin hiçbir işe yaramadığını görmenin insanı nasıl yaraladığını, günden güne yiyip bitirdiğini herhangi biri nasıl anlayabilir ki.




 
Yasayan anlar, merak etme.

Vidi vidi yapanlar bos beles adamlar
  • cecilia  (29.12.13 03:47:33) 
(bkz: yeni başlayanlar için işsizlik/@compadrito)

bunu okumus muydunuz sayin hocam?
  • compadrito  (29.12.13 03:49:11) 
Of hiç sorma ya. Herkes her şeyi o kadar iyi biliyor ki amk. Yüzümü gören başlıyor akıl vermeye. Herkes başka bir şey söylüyor, hepsi de o kadar emin ki söylediklerinden. Yaşayan biliyor hocam hiç merak etme.


  • bugunku antremanda goz dolduran futbolcu  (29.12.13 05:52:23) 
yapmak istediğim işi yapabilmek için tam 3 yıl işsiz kaldım, çok zor çok :(( sabretmesini bil vaktinden önce çiçek açmaz!


  • suleyman kargi  (29.12.13 07:00:01) 
alakasız bir işe girip bu süreçte istediğin işi aramaya devam edebilirsin. mesela ben alakasız bir işe girdim 1.5 senedir o çok merak ettiğim istediğim işi arıyorum :) show must go on.

aslında iş filan aramıyorum ben ya. bildiğin piyango çıksında zengin olup 24 saat yatmak istiyorum. başkasının yanında maaşla köle gibi çalışmak salaklığın daniskası. 2 günlük ömürde ne iş stresleri çekiyorum. susmak ve zengin olmak istiyorum. hep yaz olan memleketlerde yaşamak istiyorum. liverpool'dan lakers'tan kombine almak istiyorum. hac'ca gidip hac dönüşü bana iş yerinde baskı oluşturan herkesin kafasında odun kırmak istiyorum. işe niye gelmedin, geç kaldın diyen müdüre bu saatten sonra ben mi geleyim yarrağım demek istiyorum. çok şey mi istiyorum
  • fuskiyenin oglu  (29.12.13 08:05:57 ~ 08:11:05) 
Ne mezunusun? Ne iş yapmak istiyorsun? Söylersen belki yardımcı oluruz


  • cruseo  (29.12.13 08:58:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.