[]

Kedinin yemeğine şap atmak (!)

Küçük hanım damat istiyor, önümüzdeki hafta kısırlaşacak. Ama bağırması beni çok üzüyor. Camdan kapıdan ayrılmıyo. Kuru mama dışında sakinleştirecek (cinsel anlamda ) yiyecek birşey verebilir miyim ? İçim parçalanıyo :( anlıyorum bi de halini :(
Dalga geçebilirsiniz önce bi çare bulun nolur :)



 
damat istediğinden emin misin başka bi sebebi olmasın ?


  • gates  (28.12.13 15:23:10) 
bi kere sevişsin ne olur ki?


  • azizakin  (28.12.13 15:30:47) 
Eminim :) vakti de geldi zaten.
Ya bence de bi kere sevişsin ama bebeklere kim bakacak? Sokakta bir sürü yavru var zaten. Bi hafta oldu daha kedi sahibi olalı. Ona yeni alıştım. Hamile bi kediye bakabilir miyim bilmiyorum.

  • proverb haste makes waste  (28.12.13 15:41:34) 
1 hafta bekleyeceksiniz, yapacak bir şey yok. Bebeklere de bakacaksanız çiftleşsin.


  • m e l t e m  (28.12.13 16:46:49) 
1 kere sevissin falan gibi sacma sapan onerileri sallamayin. Yapacak hicbir sey yok, kisirlasana kadar onu olabildigince goz onunde tutun, sevin, oksayin, bir de su var kagit peceteyle falan poposuna hafif hafif vurabilirsiniz hosuna gidecektir bir nevi masturbasyon gibi, ama bu kisa sureli bir cozum olacak. Bekleyeceksiniz, sabredeceksiniz...


  • mutlusismankedi2015  (28.12.13 17:21:56) 
@meltem erkek kedi sahibi bi arkadaşım var, bebeklere de bakacağını teyit ediyor. bahçede bakıyor zaten yuva falan yapmış iki üç kedisiyle keyfi yerinde ama ilk iki ay ben nasıl bakarım onu düşünüyorum. yoksa bi defa doğurmasını isterim o da sağlıklı diyorlar.


  • proverb haste makes waste  (28.12.13 17:28:04) 
@mutlusismankedi2015 onu bugün biraz yaptım peluşla falan dokundum ama yetmiyor tabi. küçük dokunuşlar daha beter yapmaz mı ? beni de cinsel obje görmesini istemiyorum zaten, öyle bi filmden kalma bilinçaltı korkum var.


  • proverb haste makes waste  (28.12.13 17:29:54) 
Haha yok disi kedilerimden 2 tanesine kizginlik donemindeyken vet tavsiyesiyle yapmistik ama tabi cok fazla degil, gunde bir iki kez. O da cok beter oldugu zaman dilimlerinde.

Dogurtmayin derim. Ciftlesmeden kisirlasmasi daha saglikli ayrica. Dogum sureci, hamilelik sureci, bunlar cok zor seyler, gerek yok hem, bir suru yavru var sokakta arkadaslariniz onlara baksin bence.
  • mutlusismankedi2015  (28.12.13 18:12:24) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.