[]

Sizce Tayyip Şeriat İstiyor Mu? Türkiye'ye Şeriat Gelir Mi?

Son zamanlarda Tayyip'in yeni Türkiye, Yeni Tükiye'nin kuruluşu, Yeni Türkiye'nin istiklal mücadelesi gibi söylemleri ağzından düşümediğini göüyoruz.

Ben Türk değilim Tükiyeli'yim, Tek dil tek din, hekesin araplala ümmet olduğu bi Tükiye hayalim diyen bi tayyip va kaşımızda...

Birde 2023 hedefleri..

Sizce tayyip vakti gelince; %99 u müslüman olan bir ülke şeriatı tatışmalı, rumi takvimi tatışmalı, kutsal arap hafleini gei getirmeyi tartışmalı, arapları çok sevmeli gibi şeyle söyleyip bu ülkeye şeiatı getirmeye çalışır mı sizce?

Şimdi savcıların arasındaki tatışmalar malum. Sanki bişey olup arap yasası olan şeriati getirmeye çalışacak gibime geliyor.

 
şimdi
1- şeriat arap yasası değildir, Kuran Yasasıdır
2- herkes araplarla ümmet değil, aynı din olduğu için ümmet olunur, endonezyalı malezyalı afrikalı iranlılarda ümmettir.
3- yeni türkiyeyle mevzunun alakası yok cemaat ile olan savaşı yüzünden diyor
4- kutsal arap halefi yok, halife diye bir kişi var oda arap değil, türk olabilir, zenci olabilir.

arkadaşlarınızla konuşurken atıp tutun ama bilen insanlar varsa susun yoksa rezil olabilirsiniz bilmediğiniz konularda konuşup.
  • efrasiyab87  (28.12.13 14:52:38) 
Başbakan hatta yobaz ve gerici denen nesil yıllardır şeriat getirecek... Hala getirecek... bir türlü getiremediler...


  • inanmazsan inanma  (28.12.13 16:06:47) 
Arap yasası şeriat mi? şeriat ne zamandan beri arap yasası oldu?
"arapları çok sevmeli gibi şeyler söyleyip..." bir insan arap olduğu için sevilmemeli midir? nedir yani?
ayrıca savcı operasyonu ile şeriat arasındaki bağı kuramadım ben?
son olarak yüzde 99 u müslüman ülke mi?
yahu ben başka ülkede yaşıyorum o halde...

bir de bi soru soracağım, acaba şu anda dünyada şeriat ile yönetilen tek bir ülke var... bakalım bu ülke hangisi? cevabınızı bekliyorum...
  • ne nicki be  (28.12.13 16:11:14 ~ 16:18:57) 
saol epey güldüm, şeriat gelmez hele ki tayyip hiç getirmez haa illa getirilsin diyosanız, bi kısmet cemaat kendi şeriatını getirir. cidden yıl olmuş bu yıl hala şeriat gelecek demeyin kurban olayım.


  • bal dok yala  (28.12.13 16:22:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.