[]

küçük bir çeviri

iyi günler. erasmus kabul belgesi için karşı okula mail atacağım. ingilizce 'orijinal belgenin nerede olduğunu öğrenebilir miyim?' demek istiyorum. kendim biraz uğraştım çok doğru olmadı sanırım.

bi de belgem 3 haftadır yok bunlardan postanın barkod numarasını isteyebilir miyim doğru olur mu? isteyebilirsem onu ingilizce nasıl diyeyim?


 
may you please inform me where is the original copy of document. o belge ne belgesiyse açıklarsanız daha iyi olabilir ama bence.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (28.12.13 13:26:44) 
kabul belgesini bekliyorum


  • walser  (28.12.13 13:27:06) 
and could you send me the tracking number of my post?


  • pauldude  (28.12.13 13:28:12) 
@proletarier, olmaz öyle :)

çok güldüm.
  • [silinmiş]  (28.12.13 13:29:40) 
i have been waiting for my acceptance letter for three weeks and i was wondering if you could send me the tracking number of my post so that i can know where it is.
thank you
şöyle bir şey de yazabilirsiniz ama çok mu informal oldu?
  • pauldude  (28.12.13 13:33:49 ~ 13:34:24) 
I kindly request you to tell me where the original document is.
Sizden bana orijinal dokumanın nerede olduğunu söylemenizi rica ediyorum.

Do you mind telling me where the original document is?
Bana orijinal dokümanın nerede olduğunu söyler misiniz?

I haven't received your post for 3 weeks. I kindly request you to send me the shipment tracking number to check it myself.
3 haftadır gönderinizi almadım. Sizden kendim kontrol etmem için gönderi takip numarasını bana göndermenizi rica ediyorum.
  • on bir  (28.12.13 13:38:25) 
Greetings,

I am writing this email to ask a quick question:

Have you already sent my acceptance letter? If yes, can you please provide with the tracking number if avaliable?

Thank you very much in advance for your reply.

Kind regards,

elleriyi operem
  • compadrito  (28.12.13 15:42:11) 
O değil de çok eğleneceksin be :)


  • lazor  (29.12.13 01:49:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.