Giriş
(5)

uzun süren baş ağrısı

mahsen
Yaklaşık 1 aydır günde en az 3-4 kere başım zonkluyor. Ağrıyı şakaklarımda ve kafamın üst tarafında, alnımın yanlarında hissediyorum. Ağrı şiddeti olarak orta diyebiliriz. Yatıp uyumak iyi geliyor fakat bazen beni uykumdan da uyandırıyor gece geç saatte. Şu yazıyı yazarken dahi hafiften orada olduğu
Yaklaşık 1 aydır günde en az 3-4 kere başım zonkluyor. Ağrıyı şakaklarımda ve kafamın üst tarafında, alnımın yanlarında hissediyorum. Ağrı şiddeti olarak orta diyebiliriz. Yatıp uyumak iyi geliyor fakat bazen beni uykumdan da uyandırıyor gece geç saatte. Şu yazıyı yazarken dahi hafiften orada olduğunu hatırlatıyor bana. Geçer diye çok bekledim ama nafile...

Not-1: Burnum akmıyor, hani sinüzit falan olabilir diye söylüyorum, hafif bir geniz akıntısı var, burnum çok az tıkalı ama rahatlıkla nefes alabiliyorum.

Not-2: Yurtdışındayım ahali, ben de gitmek isterim doktora ama seyahat sigortam 3 ay giriş-çıkış yapmadığım için şu an geçersiz. Ne ilaçlar ne de doktor ucuz değil.
0
mahsen
(28.12.13)
Şakaklarındaki damarlar zonkluyorsa migrenin vardır. geniz akıntısını bilemem, eğer migren ise apranax kullanabilirsin en iyi o geçiriyor, ama apranaxı oradan alabilirmisin onu da bilemem.
0
volkanaydin152
(28.12.13)
migren hastasıyım ve migren olduğunu düşünmüyorum daha çok sinüslerle alakalı olabilir hatta stresten gerilim tipi baş ağrısı olabilir.
0
bal dok yala
(28.12.13)
@ bal dok yala bende migren hastasıyım bana migren gibi geldi
0
volkanaydin152
(28.12.13)
migren yarım baş ağrısıdır ve nokta şeklinde ağrır yani alnın yarısı. mide bulantısı gözlerde hassasiyet olur ve şiddetlidir. arkadaş ağrı orta derece diyor her iki şakakta diyor ve kafa üstü dyor. gözlerden mideden ve karıncalamadan bahsetmemiş. 20 senedir kronik migren hastası olarak ki çoğu kez hastaneye gidip iğneyle geçiririm, amatör bir teşhisle bana migren gibi gelmedi.
0
bal dok yala
(28.12.13)
benimde bazen 2 tarafıda birlikte ağrıyor olamaz mı ? bizim ailede herkeste var. burada sadece arkadaşa yardımcı olmaya çalışıyorum, profesyonel bir yardım istese buraya sormaz.
0
volkanaydin152
(28.12.13)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.