[]

bu sıralar ev alınır mı?

selamlar,
ülke ne hale gelmiş adamın derdine bak diyeceksiniz biliyorum ama bi yardım lütfen.
ulan altı üstü bi ev alacak kadar paramız oldu. ama ülkenin durumundan tırsıyorum. ekonominin, siyasetin gidişatı belli değil. bu sıralar ev alınır mı? alırız fiyatlar düşer, almayız fiyatlar çıkar. ne olur bu ev fiyatları önümüzdeki dönemde? şimdi alayım mı almayayım mı?
teşekkürler.

 
al al yeni yıla kalmasın..


  • redeath  (27.12.13 16:49:07) 
fiyatının balon olmadığına inandığın her evi alabilirsin. hatta krediyle alacaksan acele etmen faydana olacaktır.


  • Absinthe75c  (27.12.13 16:53:58) 
ülkenin durumu şu ara kötüye gidiyor gibi görünse de daha iyiye gidecek. al bence.


  • omer gibi  (27.12.13 16:54:56) 
eğer aldığın ev sana yetiyorsa ben olsam alırdım. Yani eğer 3+1 istiyoruz ama ancak 2+1'e paramız yetiyor ondan 2+1 alacağız dersen bence alma.

Bir de ev bitmiş oturmaya hazır ev ise al projeyse alma.

Türkiye'de ekonominin %20'ye yakını inşaat ve yan senktörlerinden kaynaklanır. Ekonomik krizden de ilk önce inşaat sektörü etkilenir. Eğer millet ev kredilerini ödeyemez de bu evler bankalara geçmeye başlarsa bankaların likit ihtiyacı sebebiyle bunları elden çıkarması gerekecek. Takdir edersiniz ki elinde kalan evi banka ne yapsın götüne mi soksun? İşte bu ne boyutta olacak onu bilmiyoruz. Eğer bu durum büyük boyutlarda olursa amerika'daki gibi krediyle 400.000 $'a aldığın ve kredisini ödeyemediğin evi banka 250.000 $'a (bazen daha da altına) elden çıkarabilir.

Tabii eğer küçük bir şehirde yaşıyorsan bunlardan etkilenme ihtimalin çok dha düşük.
  • godsparticle  (27.12.13 17:04:52) 
ben olsam yerel seçime kadar beklerim.


  • cemiyetin unlu simasi  (27.12.13 17:08:49) 
kredi ile alacaksan al, artma ihtimali var (inşallah artmaz).

peşin para ile alacaksan bitmiş ve şişik fiyat değil de normal bir fiyattan ise al.

yani kira getirisi ile evin fiyatını karşılaştırınca komik bir durum olmuyorsa o ev alınır.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (27.12.13 17:12:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.