[]

blenderın motoru mu yandı acaba?

blenderı kullandıktan sonra fişten çıkarmıştım. en az yarım saattir dışarıda duruyor hiç fişe takmadım ama hala sımsıcak üzeri. motoru mu yandı acaba? neden hala sıcak? yanmaya devam mı ediyor yoksa? neler oluyor içinde şu an acaba? tekrar kullanmam gerek ama korkuyorum bir şey olur mu diye.




 
İçi yarım saat boyunca yanıyor olsaydı bence dışardan farkederdiniz kesin, plastik olduğunu varsayarak yazıyorum, kokusu falan gelirdi.


  • aksimetre  (27.12.13 16:33:39) 
burnumu yaklaştırınca hafif bi koku da geliyor zaten


  • disfori  (27.12.13 16:34:17 ~ 16:37:19) 
ben şimdi bunu fişe takıp kullansam en fazla ne olabilir acaba?


  • disfori  (27.12.13 16:37:30) 
komşuya götürün, "bizim prizler bozuk bir deneyebilir misiniz" diye rica edin belli olur.


  • aksimetre  (27.12.13 16:45:02 ~ 16:45:16) 
ufak aletler oldugundan sogutmalari yok yada ufak haliyle sogumalari zaman alir. aldigin koku da motor kokusudur, bizim blendirda yapiyor oyle


  • mattiadestro  (27.12.13 16:45:31) 
en kötü sigortayı attırır ama büyük ihtimalle sadece çalışmaz ya da çok düşük devirle çalışır.


  • whoosie  (27.12.13 16:45:59) 
blendırlar ürettikleri ısıyı dışarı atabilen aletler değiller, hem hijyen hemde su geçirmezlik meselesinden dolayı kapalı bir hazne içerisinde çalışırlar.

çabuk ısınmaları, çabuk soğumamaları bu yüzdendir.

koku gelmesi pek normal değil ama uzun süre çalıştı ise olabilir.

korkmayın takın fişe, en kötü bobin eriyip şase yapmıştır sigorta atar.

blendırlar kullan at cihazlardır aslında, en ucuzlarından alıp senede yada iki senede bir tane çöpe atın.
  • cokilgincvesesgetirecekbirnickarayanadam  (27.12.13 17:18:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.