[]

Kıbrısta kumar oynamak ?

hafta sonralar kıbrısa gidip kumar oynayasım geliyor. daha onceden tecrubesı olan var mı ortamları nasıl stratejim nasıl olmalı . 20 bin lira sırf bu keyif için gözden çıkardım giderse de üzülmem. daha zıyade poker falan oynamak ıstıyorum




 
internetten oynasana aynı


  • allstar  (26.12.13 22:16:27) 
gözden çıkardıysan her türlü gider o


  • dinsiz adam  (26.12.13 22:28:08) 
niye yirmi bini gözden çıkarıyorsun ki.git eğlen oyna ama kazanmaya çalış.hırs olmadı mı giden paraya üzülmedin mi, geri kazanmaya çalışmadın mı kumar olmuyor işte o. poker oynamayı biliyorsan ilk gün git küçük paralarla oyna kazansan da kaybetsen de.tavsiyem uzun saatler boyunca oyna.4 5 saat sonra bende konsantrasyon tavan yapıyor.ikinci gün meblağı yukarı çekersin.bir de hep aynı otele gidersen daha uyumlu oluyorsun mekana.
hadi bakalım

  • big bang  (26.12.13 22:34:34) 
gözden çıkarmışsan iyi etmişsin, hem oynarken baskı hissetmezsin hem de daha sonra üzülmezsin, kendini hazırlamışsın.
tecrübem yok, bir yerlerden sallıyorum şu an. bol şans.

bence pokerde gaza gelmemek lazım özellikle tecrübesizken, iyi geldikçe az az kazanır zarar yapmazsın, çok iyi elim var "all in" yapayım derken sonu kötü olmasın.
ben oynasam yapamam gerçi, iyi el geldikçe "ay ben gülerim."
  • suq  (27.12.13 05:18:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.