[]

dikkat, kombin sorusudur.

Sevgili hemcinslerim, ekteki eteğin pantolonunu aldım fakat üzerine beyaz gömlekten başka bir şey uyduramadım. Özellikle ceket falan düşünüyorum ama ne renk? Nasıl bir şey olabilir? Cici kız şeysi olmasın ama. Şimdiden teşekkürler.




 
bordo gömlek, boz ya da çok koyu olmayan kahverengi ceket.

edit:hemcins değilim fakat giyinme zevki olan birisiyim.
  • sanal hayvan  (26.12.13 21:22:08 ~ 22:45:31) 
bence beyaz gomlek ve acik kahve sivri burun ayakkabi. gomlegi sonuna kadar ilikle ve icine sok. saclari da hafif daginik toplarsan cok hos olur. ceket olarak yine acik kahve trenckot olabilir.
(meslegim bu)

  • jeanne hebuterne  (26.12.13 21:32:03) 
rengi harikaymış, güle güle kullan. bence de bordoyla harika olur. krem, kahverengi, hardal sarısı falan da güzel olur. beyazdan çok daha iyi olur hatta bence bu saydıklarım.


  • mayaa  (26.12.13 21:32:55) 
toprak tonlari, sutlu kahve, taba, deve vs. kemerde kullanilan renk mesela. ceketi koyu, ceketin icine giyecegin gomlek ya da kazagi daha acik bir tonla kullanabilirsin.


  • halanne  (26.12.13 21:36:00) 
altına tayt giy


  • pass  (26.12.13 23:35:11) 
Geyikli tayt giyme ama siyah giy.

Canısı mı? Popstar Mehtap mısın sen?
  • pass  (26.12.13 23:51:58) 
güzel bir renk..

bordo bende de güzel olur.. kremit rengi ya da onunla turuncu arası bir renk de olur.. bunlar içine giymen için.. kemerinle aynı renkte de ceket giyebilirsin bence..
  • senialanaglasinalsinsikinicaliyabaglasin  (27.12.13 00:00:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.