[]

nexus 4, lg g2, s4 mini.

gecenlerde acil akilli telefon basligi altinda sormustum. telefonum kendine gelince bir iki gun bekledim ve yeni sorularla geldim siz duyuru kullanicilarina.

700 civari dusundugum butceyi de artirdim.

bugun disari cikip baktim biraz telefonlara. lg g2 cok pahali. teknosada 1600 civari. internette 1200e filan var ama garanti olaylari karisikmis sanirim. cok da anlamiyorum acikcasi, kaziklanmak istemem. nexus 4 de daha uygun fiyata bir alternatif olarak gorunuyor. sozlukte de sayfalarca yazilmis ama, bana burda guncel kullanici yorumu yapabilecek olan varsa cok memnun olurum.

 
telefonlar lüks bir konu ama sana tavsiyem bütçeni artırman ve daha sağlam bi makineye bakman. çünkü her geçen gün uygulamaların yeni güncelemeleri geliyor büyük heveslerle aldığın telefon bir yerden sonra gözüne batmaya başlıyor. ben note2 kullanıyorum ve pişman oldum diyebilim. kasma yok ama 10 gb hafıza var bu hafıza sadece uygulamar için yani 64 gb hafıza kartı takıyım da ortam şenlensin diyemiyorsun. ablama note3+gear hediye edildi bu sene. benim telefon iyice elden düştü yani. diğer ablam htc one kullanıyor ve s2 s3 note 2 kullanmış biri olarak asla tavsiye etmem.

sonuçta bi kere alıp uzun süre kullanacaksın. bari cok iyi bi şey olsun. mini lerden falan uzak dur. bilmem bekler misin ama 2014 eylülde note 4 yayınlanır. (her eylülde olduğu gibi) ve samsung da sonu çift sayı ile biten telefonlar her zaman tek sayıların 100 katı iyi olmuştur.
misal s2 s3 arasında fark yok ama s4 ün testlerine bak rakibi yok. (komplo teorim de olabilir ciddiye alma).

ıphone uzak bakıyorum biraz pek de yakınlaşacağımı sanmıyorum sen de düşünmemişsin galiba boşver yani.
android arada kasar falan ama delikanlıdır. apk si uğraştırmaz. öyle jail break falan bize göre değil.

kısacası eylüle kadar bekle note 4 al.
  • kutsalbok  (26.12.13 18:08:21) 
Kesinlikle g2 ben çok memnunum her yönuyle tatmin edici.


  • kult ablasi  (26.12.13 18:18:55) 
@kult ablasi, ne kadara aldiniz telefonu? ben de begendim ancak acikcasi 1600 lira cok geldi. asgari ucretin iki kati nerdeyse. bu mantikla bi sey alamazsin sen diyenler de var gerci ama.


  • sâkit.  (26.12.13 18:34:27) 
hepsiburadada bile 1450 g2. sen nerede 1600e bakıyorsun anlamadım


  • tescillimarka  (26.12.13 18:51:20) 
@tescillimarka, hocam yazmistim ilk basta, teknosa diye. buralar garantiden dolayi fiyati artiyor. ben de intertteki ithalatci firma garantili muhabbetinin uzerinde duruldugunu gordum, sorun yasanabilir filan diye.
limangoda su anda indirimde, 2 yil ithalatci firma garantisinde diyor, eger bundan dolayi bir sorun cikmazsa almayi dusunuyorum.

  • sâkit.  (26.12.13 19:12:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.