[]

gozbebeginin kenarinda kirmizilik/dagilma

sol tarafta, fotografta net belli olmuyor. doktora randevu aldim ama biraz hastalik hastasi oldugumdan neyim oldugu hakkinda bir fikrim olsun istiyorum




 
bende de olmuştu, doktor damar çatlaması demişti. öksürme, kusma, hapşurma gibi kendini zorladığın durumlarda olabiliyormuş, kendiğilinden bi haftada falan geçmişti. ama aynısı mıdır bilemem tabi, randevu alman iyi olmuş. geçmiş olsun.


  • mayaa  (26.12.13 16:14:41) 
ne güzel gözmüş lan. böyle yakın çekimlerde göz çok güzel çıkıyor seviyom o olayı.

%99 dolaşım sisteminle alakalı bir şey kendi kendine geçen bir sorun ama büyüyebilir veya çözülmeyecek bir hale gelmiş olabilir. doktora gitmek için randevu alman güzel olmuş ancak çok basit bir şey soracağım, kafanı aşağı eğince o gözünün arkasına doğru bir yerler acıyor mu veya ağrıyor mu ? üşütünce hafiften grip olunca falan olur genelde o. mesela bir şeyi almak için eğildiğinde dizini kırıp dikey olarak inmek zorunda mı kalıyorsun hiç zorlanmadan öne doğru eğilebiliyor musun ?
  • zazazaraeta  (26.12.13 16:19:04) 
hic bir agri falan yok, egilmeyi denedim, bayagi dizimi kirmadan parmakucuma degebiliyorum. niye sordunuz ki?


  • jeanne hebuterne  (26.12.13 16:28:07) 
gözümü yorduğumda, uzun süre uykusuz kaldığımda bende de oluyor. dinlendiğimde geçiyor. önemli bi şey olduğunu sanmıyorum, umarım değildir.


  • icim urperiyor  (26.12.13 16:28:12) 
bende var doğuştan. hiçzarar vermedi doktora gitmedim.


  • Absinthe75c  (26.12.13 16:30:12) 
Muhtemelen gozunuzde yag eksigi var. Tahminimce 1 normal, bir de ona arti olarak "yagli" (ne yagiysa) suni goz yasi tavsiye eder. Aynisi mi bilmiyorum ama benzer bir sey bende de olmustu, gozun bir kenari, cemberin devami olacak sekilde yayli degil de cizgi seklinde oluyordu + kirmizilik, suni goz yasiyla duzeldi.


  • common of demons  (26.12.13 16:37:27) 
göz tansiyonu ile alakasını kesinleştirmek için sormuştum. bir şey eksik gözünüzde, (yağ vitamin falan onları hatırlamıyorum. ama bir şey eksik. :) ) bu da kolay tedavi edilebilen bir şey.


  • zazazaraeta  (26.12.13 20:03:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.